pitt Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 DAIWA ALPHAS 150HL Pełna nazwa multiplikatora: DAIWA ALPHAS 150HL Model: Alphas Seria: 150HLProducent: DaiwaTyp: LKlasa: M, HMasa [g]: 235Typ hamulca: Magforce ZPrzełożenie: 6.3:1Liczba łożysk: 8Moc hamulca: 9Szpulka - pojemność: 135 m / 30 lbSzpulka - masa [g]: 23Szpulka - średnica zewnętrzna [mm]: 36Szpulka - średnica wewnętrzna [mm]: Szpulka - szerokość [mm]: 24Szpulka - typ: AżurowanaDokumentacja: Instrukcja, Schemat, InneNarzędzia: NAkcesoria: OliwkaKraj produkcji: Tajlandia lub JaponiaOpis: Aluminium bodySalt water OKCRBBTournament dragSuper free spool90 mm handleJDM Schemat multiplikatora: SCHEMAT MULTIPLIKATORA Zdjęcia multiplikatora Kliknij tutaj by zobaczyć artykuł wpis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ocena: 5 Rewelacyjna maszynka.Dla mnie bez wad. Dla niektórych wadą może być duża waga szpulki, ale przy moich zastosowaniach (przynęty od 40 gram w górę i linka 40 Lb) nie ma to znaczenia.Kółko od magnetyka mogłoby mieć mniejszy luz, ale to kosmetyka.Stary , prawdziwy Japan. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ocena: 5 Rewelacyjna maszynka.Dla mnie bez wad. Dla niektórych wadą może być duża waga szpulki, ale przy moich zastosowaniach (przynęty od 40 gram w górę i linka 40 Lb) nie ma to znaczenia.Kółko od magnetyka mogłoby mieć mniejszy luz, ale to kosmetyka.Stary , prawdziwy Japan.Wg opisu to Tajland nie Japan... w którym miejscu jest błąd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 batza Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Produkcja Thailand ale to JDM na inne kontynenty byly inne modele. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meth666 Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 (edytowane) Ocena 5.Posiadam i polecam. Znakomity wół roboczy. U mnie lata od 8 gram na łożyskach Boca Orange. Edytowane 16 Maja 2014 przez meth666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Przepraszam. Faktycznie , zapędziłem się. Aż przed chwilą poszedłem sprawdzić, bo byłem pewien, że Japan. To chyba na giełdę trafi.. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piotrrd Opublikowano 16 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Razem z Andrzejem zakupilismy w tym samym czasie te mlynki. Moja ocena: 5 Moc i kompaktowość w jednym. Spasowanie jak na ten pułap cenowy super. U mnie ciska klockami do 120-130gr bez najmniejszego problemu. Z radosci dokupiłem zapasową sztukę 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 godski Opublikowano 17 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2015 Drobniutki minusik to zbyt luźno osadzone kółko hamulca magnetycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 erqgth Opublikowano 27 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2019 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2019 przez erqgth Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pitt
DAIWA ALPHAS 150HL
Pełna nazwa multiplikatora: DAIWA ALPHAS 150HL
Model: Alphas
Seria: 150HL
Producent: Daiwa
Typ: L
Klasa: M, H
Masa [g]: 235
Typ hamulca: Magforce Z
Przełożenie: 6.3:1