maicke82 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Widzisz i nie grzmisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 O Boże - gdzie jesteś moderatorze? W niebie, bo przecież nie na dole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 (edytowane) Skippi nie obrażam Ciebie i nie miałem takiego celu. teraz wpadło mi jeszcze jedno : podziękować że w tytule nie napisałeś per pan Karol Wojtyła - jak to wypowiadał Jaruzelski czy Miller. to na pewno ludzi nie razi - ty masz prawo wyrażać swoje zdanie więc i ja z tego też skorzystam.Z praktyki wiem że ogień najlepiej gasić w zarzewiu...Ależ wiem że nie obrażasz. Poza tym nie jestem komuchem, wiec wiem jak się należy zachowywać .Oczywiście że należy gasić w zarzewiu. Tyle że nie ja rozpaliłem, nie ja w gruncie rzeczy. Edytowane 3 Kwietnia 2014 przez skippi66 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2014 4. Nie publikuj treści, które mogą zostać uznane za naruszające porządek prawny lub dobre obyczaje. Pamiętaj, że jerkbait.pl jest neutralny światopoglądowo i nie jest miejscem do prowadzenia publicystyki politycznej, religijnej, obyczajowej. Jeśli zauważyłeś takie treści na forum, natychmiast powiadom o tym korzystając z dostępnej funkcji „zgłoś wiadomość moderatorowi”. Kolego Skippi. Miarka się przebrała. Kolejnej szansy - nie będzie. Żegnam. 14 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi