Skocz do zawartości
  • 0

ZARYBIENIE - Boleń Narwi 2008!!!

rognis_oko

Pytanie

Cześć Wszystkim.

W tym roku powtarzamy akcję i znowu będziemy zarybiali boleniem środkową Narew.

Mamy pieniądze, ale dosłownie od kilku osób, które w sumie mogę nazwać sponsorami (nie będę wymieniał nazwisk), bo angażują się w tę akcję od zeszłego roku. O dziwo pieniędzy jest dwa razy więcej, bo ludzie mają dobre serce :mellow:

Większość osób, która deklarowała pieniążki, albo w ogóle się nie odezwała, albo nic się nie dołożyła... Przykre to ale cóż poradzić.

My jedziemy dalej! :D

I nawet boleni będzie dwa razy więcej!

Akcja jest przewidziana na 12.10 (niedziela).

Ja i Kryst jedziemy z samego rana do ośrodka zarybieniowego po bolenie. Później spotykamy się z chętnymi do pomocy i jedziemy wspólnie nad rzekę. Po bolenie jedziemy tylko w dwie osoby, aby zaoszczędzić miejsca na worki z rybami.

W związku z tym potrzebujemy 3-4 mobilne osoby (z samochodem), z którymi moglibyśmy spotkać się po drodze, jadąc nad Narew i wspólnie wpuścić rybki do rzeki.

Proszę 3-4 osoby o zgłoszenie się poniżej.

Działamy!!!

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Proszę 3-4 osoby o zgłoszenie się poniżej.

Zastrzegam sobie prawo wyboru osób, które pojadą z nami.

Po zaakceptowaniu przeze mnie kandydatów, proszę o kontakt na prv w celu omówienia dokładnych ustaleń.

Rongis, chyba w tym jest rzecz, że nie ma zbyt wielu chętnych. Uczciwiej by było gdybyś wybrał te osoby według kolejności zgłoszeń. Może inni chcieli by zobaczyć jak coś takiego się odbywa. Ja np nigdy nie widziałem zarybień. I chętnie bym zobaczył, pomógł. W zeszłym roku się zgłosiłem no ale nie zostałem wytypowany. No cóż, nie budzę zaufania :unsure: W tym już nie zgłaszam się, choć dysponuję czasem i mógłbym prawdopodobnie zadysponować jakąś firmówką z paliwem free.

Przegapiłem temat zbiórki na narybek, do tego cienko stoję z kasą ale chętnie dorzucę kilka zł na ten szczytny cel. Powiedzmy to co uzyskałem za koszulkę czyli 4 dyszki. Proszę o numer konta na priv.

pozdrawiam

• 0

i Ekipa jest :D

Mam prośbę jeśli ktoś będzie jechał z Wa-wy i będzie miał wolne miejsce to proszę o kontakt na priv.

Ewentualnie można by jeszcze pokusić się o małe wędkowanie przed akcją , skoro Kryst z Rognisem jadą z rana sami do ośrodka zarybieniowego :):):):D

Pozdrawiam

Kuba

• 0

Chętni do pracy nad zarybieniem:

1.Kryst

2.rognis_oko

3.Kubson

4.Maciejowaty

5.Marcelinho

6.PikeHunter

7.Tommek

Proszę abyście dogadali się co do transportu na miejsce zarybienia. Najlepiej jakbyśmy pojechali dwoma, max trzema samochodami.

Kierowców proszę o kontakt na prv w celu dogadania miejsca i godziny zbiórki.

• 0

Dziękuję towarzyszom za pomoc i chęć do współpracy w przyszłym roku :D

Dajemy radę i mam nadzieję, że będziemy zarybiali co roku.

Zachęcam innych do przyłączenia się do nas.

Narzekać na stan poskich wód potrafi każdy, ale jak trzeba coś zrobić konkretnego to okazuje się, że jest malutko chętnych... :wacko: