milo26 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Eeeee... no, to teraz wszystko jasne... w tych swoich "2500 vip-owskich złotych", masz zawartą opłatę za zniszczone sieci ... W ramach szczerej gościnności nikt nie będzie Ci wyliczał dniówek i tam takich - łów do woli, cały rok... Jako bonus - tak dodatkowo, od serca - dostajesz możliwość łowienia z łodzi już od maja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Kolega @De'Ptak zapewne posłuży pomocą. Jest obeznany w temacie doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 20 Stycznia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Chyba muszę zwrócić honor...Ceny faktycznie kosmiczne ale podyktowane tym, że na jeziorze trzyma łapę konserwator i ściśle określa limit licencji na jezioro.Kiedy bywam widzę codziennie patrol strażników- nieraz kilka razy dziennie. Dobry kontakt z zarządzającymi. Widać, że pogłowie drapieżnika wzrosło. Można regularnie połowić szczupaka - choć na metrówki jeszcze nie trafiłem Na echu widać sporo średniej ryby - widać, że jezioro się odradza. Podobno jest sandacz ale połów jeziorowego to dla mnie inna bajka Kośna od mostu drogowego do Jeziora Kośno to krótki ale super fajna, sportowa rzeką. Licencje są tanie. (nie pamiętam - 30 czy 40zł/dzień - najlepiej sprawdzić ile w tym roku na stronie stowarzyszenia). Dobra na muchę i lekki spining. Warto nastawić się na klenia i bolenia. Polecam oczywiście wypuszczać, żeby wszyscy mogli się nimi nacieszyć. PozdrS. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Brzmi ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 9 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2020 Od czwartku z kolegą Robertem łowiliśmy na Kośnie. Brania generalnie bardzo słabe, chimeryczne.Tym nie mniej padło 12 szczupaków od 60 do 80 cm. Na koniec bardzo miła niespodzianka. Od zeszłego rokusłyszałem o ogromnych sandaczach z Kośna. Nikt ich nie widział aż do czasu :-) Co prawda nie za duży ale 75 cm zaliczone ! Jeżeli już wstawiasz zdjęcia, to zapoznaj się z zasadami dot. ich publikacji na JB:http://jerkbait.pl/topic/17989-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87-na-forum-jerkbaitpl/ Patrz punkt 5 (szczupaki wiszące na gripie...) i punkt 7 (ryba złowiona w okresie ochronnym) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 48 cm z Kośna w sobotę. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 Lubię Kośno. łowiłem tam kilka sezonów. Mieszkałem w agroturystyce koło Łajsu. Takiego okonia nie zaliczyłem (max to chyba 43) Serdecznie gratuluję.(dumny jestem z sandacza 84 ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Crocker Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Kotleta odgrzeję - coś ostatnie dwa lata zmieniły? Jak tam było w zeszłym roku? Aaa! I byłbym wdzięczny za słówko na temat rzeki Kośny ceny się zmieniły :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 3 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2020 Kolego Adamie @De'Ptak, Twoje zdjęcia to zdecydowanie nie jest estetyka, do której jesteśmy przyzwyczajeni i której wymagamy. Powstrzymaj się od publikacji krwawiących sandaczy i ryb na dnie łodzi, nie chcemy ich oglądać w takiej scenerii. Wypuść szybko i bez szkody dla nich i napisz, że złowiłeś, to naprawdę wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gazdzior Opublikowano 4 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2020 Wczorajsze 86 kolegi Michała 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
De'Ptak Opublikowano 8 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2020 89 cm. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi