meme174 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Szukam czegoś wychodzacego poza schematy tzn nie chce aby c3/c4 i tym podobnych - szukam multika rounda do crankbaitów o wadze do 50-60 gram - z dosyc mozliwie małym przełożeniem 5;0 - 1 może nawet mniej, ktory nie rujnuje kieszeni Znacie jakieś sprawdzone maszynki ? Ja mysle o Tice Caiman w rozmiarze 101. Macie jakieś inne pomysły ?pozdrawiam memei tak przy okazji czym charakteryzuje sie kije do flipingu ? mozna je zaadoptować do przynet typu crankbait czy lepiej szukać typowego kija do crankbaitów ? Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Calcutta 101 i 201 XT stara ale jara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 CC 100 i 200 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tak, i do tego CC101 można teraz w dobrych pieniądzach wyrwać Bo wszyscy już tylko czekają na model 2014... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tylko przełożenie 5,8, a XT ma 5,0 http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-CALCUTTA-101XT-Left-Handle-Bait-casting-Reel-Made-in-Japan-RH384-/271440189195?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3318970b http://www.ebay.com/itm/SHIMANO-CALCUTTA-201XT-RH381-Left-handle-Bait-casting-Reel-Made-in-Japan-/271440191498?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f3318a00a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 cc 101 ile pociagnie od dolu jak i do gory ? 101 by najlepiej pasowala poprzez wielkosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Moja XT daje radę od 6gr, ale szpula waży 18....może 18,coś tam a CC waży 13,5gr więc pewnie daje radę od 5gr... przy odrobinie wprawy pewnie jeszcze lżej Michał szpulka od Curado 51 ma prawie identyczne wymiary jak oryginał od 101XT...może jest 1mm węższa i o 0,5mm ma mniejszą średnicę, Tak więc jeśli wypali z nawiercaniem i zejdę te 3-4gramy z masy szpulki to będę mieć takie prawie CC Teraz poluję na 51XT - jest mniejsza i do kijka 5 - 18gram jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Twoja była 101 ? Byłem pewien ze 51 Trudno znaleść ładna wizualnie xt - chyba bede celował jak to ktoś powiedział jedyny słuszny model shimano.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 51 w porównaniu do 101 to miniaturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 a może ktos macał nowego Conqesta ? ^^ Ogladam juz 5 raz film promocyjny i bardzo mi sie podoba... Ile czlowiek moze nie jesc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Tyle ile zajmie mu uzbieranie na to cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 a może ktos macał nowego Conqesta ? ^^ Ogladam juz 5 raz film promocyjny i bardzo mi sie podoba... Ile czlowiek moze nie jesc ? Michciu, do bólu Jak kupiłem małą japoneczkę 1016 HL, to ze 110 kg. schudłem na jakieś 104 kg ps. do tej pory mnie boli żołądek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 No to akurat, lato idzie, plaża, dziewczyny...trzeba się zaopatrywać w "Japońce" i sylwetka będzie idealna;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 No to akurat, lato idzie, plaża, dziewczyny...trzeba się zaopatrywać w "Japońce" i sylwetka będzie idealna;) Najlepiej w Megabassy Najwięcej się zjedzie Sorki za Offa Michciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 spokonod sylwetki mam silownie A moze ktoś porownac mala ryoge a cc101... ? Nowa calcutte w glowie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Jak szukasz czegoś w mniejszych pieniądzach to polecam właśnie Ticę praca nie odbiega od japońców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 wieslawek a moze cos wiecej ? Ktory model itp itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 wieslawek a moze cos wiecej ? Ktory model itp itd Tica Caiman DJ na lewą rekę 101 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wiesławek, a orientujesz się ile waży szpula od tego Ciamana DJ 101? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiesławek Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wiesławek, a orientujesz się ile waży szpula od tego Ciamana DJ 101?Nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 spokonod sylwetki mam silownie A moze ktoś porownac mala ryoge a cc101... ? Nowa calcutte w glowie mam... Jako posiadacz CC radziłbym Calcuttę ale tutaj pewnie będzie po równo propozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 a tak przy okazji ktos uzywal AIC70MHF albo mocniejszego brata HF ? Chcialbym polaczyc go z roundem i miec uniwersal do ciezkich wabiow typu woblery sterowe jerkbaity i gumy. Zastanawiam sie tez nad CB z batsona do 20 - 25 lb, tylko czy ten 25 lb nie bedzie zbyt potezny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) Mi tego CB 25 lb polecali do wahadeł w rozmiarze 3 więc pewnie nie będzie zbyt "pancerny" do Twoich zastosowań.... PS Maniek, albo Grzegorz 1975 miał, ale chyba tego 20 lb zapytaj ich na p.w. jak się sprawował....Nawet jakieś pół roku temu wisiał na giełdzie tu i na M.pl Edytowane 7 Kwietnia 2014 przez minecjusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 (edytowane) Wybór dokonany Edytowane 22 Kwietnia 2014 przez meme174 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Widze ze nowa milosc kwitnie w Twojej rece wydaje sie taka malutka.. Jeszcze raz gratuluje zakupu Misiek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi