meme174 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 dzieki A co do wielkosci to naprawde drobna jest, sam sie nie spodziewalem ze az tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jak się ma wielkościowo do Luny 103L? Duża różnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 z tego co pamietam to troche jest ... ale ja lune jak przez mgłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 z tego co pamiętam też o niej myślałeś ale do Ryjoszki to się pewnie nie umywa.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 no myslalem myslalem ... nawet miałem Ci nie odsyłać hahah trafiła sie okazja to musiałem skorzystac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Gratki Witaj w klubie Ryogi.Myślę że prezesem powinien zostać Mariusz który i mnie namówił na japoneczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ostatnimi czasy b.szybko przybywa nowych właścicieli owej japoneczki i tak powinno być 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Faktycznie Panowie. Ta mała japońska "gejsza" ... sorki, Ryoga, staje się ogólnie dostępnym, popularnym, standardowym wyposażeniem większości castingowców! Tylko nieliczni, ci najbardziej wyrafinowani i wymagający są w stanie jej się oprzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 HaCzuje się wyróżniony. Miałem plutona Sporo lowilem ryoga i stwierdziłem że są inne KTÓRE MI BARDZIEJ ODPOWIADAJĄ :ph34r::wub::wub: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Faktycznie Panowie. Ta mała japońska "gejsza" ... sorki, Ryoga, staje się ogólnie dostępnym, popularnym, standardowym wyposażeniem większości castingowców! Tylko nieliczni, ci najbardziej wyrafinowani i wymagający są w stanie jej się oprzeć Z tą większością bym nie przesadzał... Jednak jest dość zaporowa jeżeli chodzi o koszt uzyskania dla wielu osób, proszę tu na siłę jakichś niszowych mniejszości nie uskuteczniać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 myśle ze to juz kwestie indywidualne bo w tej cenie w każdej z cenionch firm jest okrąglak High end ( calcuta morrum i ryoga ) i powiedzieć że któryś jest lepszy to bluźnierstwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszDDZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 myśle ze to juz kwestie indywidualne bo w tej cenie w każdej z cenionch firm jest okrąglak High end ( calcuta morrum i ryoga ) i powiedzieć że któryś jest lepszy to bluźnierstwo Najlepszy jest Megabass LIN10 Circonia Meteor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wiedziałem, że ten mój lekko przewrotny wpis podkręci dyskusję 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jakbyś jeszcze zaśpiewał Hey Jude to normalnie TVN Uwaga hahaha @MateuszDDZ, jak już Zirconia będzie standardowym wyposażeniem polskich baitcastingowców będzie to oznaczało, że jesteśmy potęgą gospodarczą wszechświata;-) Czego nam wszystkim życzę. Jak dla mnie na ten moment jeszcze mam do wypróbowania tą niższą-wyższą półkę do końca. Ale na pewno jest wypas... o, i gol;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja to pogodziłem Ryoga i Morrum ZX 1601 są obok siebie w pudełkach i jakoś się nie gryzą myśle ze to juz kwestie indywidualne bo w tej cenie w każdej z cenionch firm jest okrąglak High end ( calcuta morrum i ryoga ) i powiedzieć że któryś jest lepszy to bluźnierstwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Tomek, do kompletu brakuje CC nie to , żebym podpuszczał Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez maniek1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wiem ale jeden nasz wspólny kolega mi obiecał że kiedyś może jak mu się znudzi to mi sprzeda za...dobre pieniądze z Avilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tomek, do kompletu brakuje CC nie to , żebym podpuszczał Tak tak Tomku, CCi i Steez...wiem co mówię (a śpiewał nie będę...raz na łódce spróbowałem , to mnie Tomek @rothen przez łeb zdzielił i to Dragonem bo podobno na nic lepszego nie zasłużyłem ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Wiem ale jeden nasz wspólny kolega mi obiecał że kiedyś może jak mu się znudzi to mi sprzeda za...dobre pieniądze z Avilem Coooo?! ... słowo wypowiedziane pod wpływem, nie liczy się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Publicznie przyznałeś CC jest moja A Steeza nie chcę niski brzydki,lekki, nie miałem w rękach,nie pomacałem to jakiś badziew Ps:Wtedy na łódce były moje początki i chciałem cię potraktować najlepszym co miałem Teraz bym cię zdzielił St.Croix lub Fenwickiem Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez rothen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Kolega...cholera jasna. To ja przez całą drogę na zlot poświęcałem się jak Ty prowadziłeś i waliłem browary za Twoje zdrowie!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Sporo lowilem ryoga i stwierdziłem że są inne KTÓRE MI BARDZIEJ ODPOWIADAJĄ :ph34r: :wub: :wub: Chyba byłeś na "fleku"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nie ma to jak przyjaciel, który wie co to poświęcenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Mialem Ryoge mam CC oba mlynki są super i warto je mieć (najlepiej oba) z tym że CC w porownaniu do Ryogi jest taka troche "cygańska" - kolor haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja na (jeszcze) moja CC mówię ...Złoty Ząbek (ZZ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi