RafałWrocław Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Ja na (jeszcze) moja CC mówię ...Złoty Ząbek (ZZ)Złoty Ząbek haha wszystko się zgadza - kolor , cena , wielkosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Więc ja już się nie odzywam w tym wątku ... Wpadnę w Ryogomanię , i co będzie? Mam sporo innych " podobnych" zabawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Więc ja już się nie odzywam w tym wątku ... Wpadnę w Ryogomanię , i co będzie? Mam sporo innych " podobnych" zabawek Właśnie, ciekawe jakie będą doświadczenia odnośnie tej, która dzisiaj dojszła. Daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Dziękuje za Zillionka Marcinie Niestety, musi poczekać do weekendu.. Na razie się zaprzyjaźniamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Tylko go pogłaskaj, nie lubi obojętnej ręki! Na zdrowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Bez minek piszesz , chyba sentyment Cię wział.. Tesknisz za nim ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRTNZ Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Niee, próbuję ograniczyć - nie ma co przesadzać Trafiła w dobre ręce, więc będzie jej dobrze. Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś się z nią spotkamy nad wodą! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Teraz czekac musze na phenixa.... vavivas sea bass1,5 ( 24 lb) nawiniety, wszystko przygotowane, tylko czekac... Michal z czym zillon bedzie spasowany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 CTS EST 2.1m 20/60gram. Dwuskladzik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 aaa to bedzie jerkoweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Już znalazłeś.Gdyby ktoś jeszcze szukał, to jest multi wprost stworzony do takiego łowienia:http://jerkbait.pl/blog/4/entry-157-morski-potworek-daiwa-bay-casting-special-po-raz-drugi/Nawet wiem kto będzie chciał sie pozbyć jednego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kuba , sprzedajesz? Przecież miała u Ciebie dożywocie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kuba widzę, że jednak dojrzałeś do przestawienia się na korbke w niektórych przypadkach? Ciekawe kiedy nastąpi kolejna zmiana koncepcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Żyjemy w Europie, tu dożywocie kończy się szybko za dobre sprawowanie :D A tak na serio - spin jest łatwiejszy i uniwersalniejszy tutaj. Wicher, fale, skałki i feedshallow za 20e na końcu. Mach, bziuuu i.. pyk. Patrzysz jak twoje 20e z prędkością światła zmierza w otchłanie Atlantyku. Nie na moje nerwy coś takiego A ze własnie zanabywszy coś co powinno dac radę ciut lepiej niż okuma z zeszłego sezonu. Ciekawe kiedy nastąpi kolejna zmiana koncepcji Pewnie pojutrze :D Wyrok nie zapadł, na razie dumam nad tym, co ma się kurzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) Już znalazłeś.Gdyby ktoś jeszcze szukał, to jest multi wprost stworzony do takiego łowienia:http://jerkbait.pl/blog/4/entry-157-morski-potworek-daiwa-bay-casting-special-po-raz-drugi/Nawet wiem kto będzie chciał sie pozbyć jednego Kubua szukałem to była 1 na ebay ..i cena była powiem szczerze zaporowa Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez meme174 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie zawsze są zaporowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 trzeba wiedzieć gdzie szukac - i czasem wykroczyć poza schemat czyt EBAY 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Są, ale nawet na japońskich aukcjach są chętnie licytowane. Cierpliwości trzeba i trochę szczęścia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Albo chęci pójścia na kompromis i nie szukania igły w maszynkach których nie robią już z 8 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 W rzeczy samej. Ze stanem "Igła" ogólnie jest ten problem, że często są namierzane przez kolekcjonerów. Oni wartość postrzegają inaczej i poprzeczkę mają gdzie indziej. Wersje bez pudełek, z oznakami użytkowania, takie coś bym obserwował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Nie wiem po co komu te pudełka i cała reszta Pół szafy takich pierdół w efekcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Kuba gdybyś jednak chciał się jej pozbyć daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Ryoga jest spasowana genialnie, zero luzu. Nigdy nie miałem w ręku CC51 a chciałbym ją pomacać chociaż. Ciężko gdziekolwiek ją trafić tym bardziej Cardiff 51SDC którego szukam bo chce zaadoptować od biedy jak nie znajdę Cardifka to zapoluje na CC51 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meme174 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 A jutro trzeba pojechac i rozdziewiczyc rjoszke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Bedziesz o nią dbał to długo będzie niczym dziewica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi