bohors Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Witam .Na stronie Robinsona znalazłem kija pod multika ROBINSON DIPLOMAT JERK opisany jako kij poz multika w wersji do 70 gr. Cena jest nawet znośna ok. 180 zł , a ja właśnie szukam kija pod multika do jigów 30-70 gr, ale zależy mi aby był w miarę lekki . Wiem że jest Team Dragon do 70 gr , ale nowy jest ciut za drogi, a używki za rozsądną cenę ostatnio nie widziałem.Jeśli ktoś miał takiego kija w łapie to proszę o opinię o nim .Ewentualnie proszę o pomoc w wyborze kija . Chcę dodać że chcę mieć lżejszego kija bo mocniejszy już prawie mam ( tylko przelotki muszę zainstalować) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abarth7 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 Robinsona nie znam w ogóle,ale z czystym sumieniem mogę polecić Ci dragona Millenium,cena powinna być podobna do ceny Robinsona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 @bohrsprzede wszystkim powiniens poszukac wedki w sklepie, a nie na stronie katalogowej i ta wedke obejzec w realu, to bardzo wazne, poniewaz kupowanie nieznanych wedek przez internet, ma sie tak jak smakowanie cukierkow lizac je przez szybe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bohors Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2008 Po ilościach odpowiedzi wnioskuję że nie warto. Wczoraj wieczorem uzbroiłem moją nową jerkówkę w przelotki, dzisiaj były testy i już nie chcę lżejszego kija .Kolega ma lżejszego ( do 90 gr) ale już przy 60 gr jego kij wyraźnie mięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Raczej mało sprawdzony sprzęt - dlatego nie ma odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raf7 Opublikowano 28 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2008 ale już przy 60 gr jego kij wyraźnie mięknie. No wypraszam sobie PzdrRafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi