PePe. Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Koledzy pomóżcie, gdzie mogę wybrać się z żonką i 7 letnim synem na wakacje w naszym kraju ???Rejon nie ma znaczenia, żeby było ładnie Najlepiej żeby to był jakiś fajny ośrodek wypoczynkowy z dużą ilością dzieciaków i dobrze by było coś pospinningować od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A jako atrakcja "z dużą ilością dzieciaków" Dlaczego taki wybór ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deichkind Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pewnie żeby syn też miał zajęcie - a jeśli jest kontaktowy to sobie świetnie poradzi Żona na leżak i "regeneracja sił" a PePe spinn w rękę niepokojony Mnie ciekawi mocno na naszych Mazurach takie coś jak Waplewo... rozmawiałem z kilkoma chłopakami co korzystali z resortowego ośrodka - pić tfuu tzn . bawić się mieli z kim, ale i na ryby nie narzekali. Ile w tym prawdy a ile ułańskiej fantazji po procentowej czas zweryfikuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Ja polecam Kazimierz Dolny. Wszystko co napisałeś jest spełnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) zerknij na ośrodek wierzbowo - http://www.wierzbowo.pl/zalew w Żywcu (jezioro żywieckie) też jest ciekawy. Popatrz ośrodki w Augustowie. Szklarska Poręba. Ciut za naszą granicą - http://www.hotelpatria.sk/en (http://panoramy.zbooy.pl/360/cat/!Strbske%20pleso/e)niedaleko tatralandia , baseny w popradzie blisko w góry, są rzeki i jeziorka. jest też hotel magellan (http://www.hotelmagellan.pl/) animacje dla dzieciaków i zalew sulejowski Ja wolę co prawda ciszę i spokój, ale druga połówka pewnie nie będzie ci chciała łazić, za poziomkami, grzybami i siedzieć z tobą na rybach ale jakbyś się decydował to bierz kierunek na sejny, suwałki, olecko aaa jeszcze http://www.wiatraki.com/ - fajne miejsce naprawdę polecam Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez ezehiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Pewnie żeby syn też miał zajęcie - a jeśli jest kontaktowy to sobie świetnie poradzi Żona na leżak i "regeneracja sił" a PePe spinn w rękę niepokojony Trafiłeś w sedno !!! ezehiel - obadam temat, dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gofer2005 Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A jako atrakcja "z dużą ilością dzieciaków" Dlaczego taki wybór ??Bo PePe jest księdzem !!Przecież napisał że jedzie z małolatem więc musi coś robić chyba nie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DanTe2491MA Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) Bo PePe jest księdzem !!Przecież napisał że jedzie z małolatem więc musi coś robić chyba nie ? Ok Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez DanTe2491MA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Bo PePe jest księdzem !!Przecież napisał że jedzie z małolatem więc musi coś robić chyba nie ? Ale dałeś do pieca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 A może uderz na Pojezierze Łęczyńsko-Włodawskie.Masz od groma wody .Ja osobiście polecam Krasne,Zagłębocze i Rogóźno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PePe. Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 no jak bym był księdzem to na moje msze przychodzili by tylko skinheadzi rothen, a znasz tak jakieś ośrodki wczasowe ? wierzbowo co ezehiel wskazał jak narazie jest ok 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 ja też w tamtym roku czegoś szukałem na Łęczyńsko-Włodawskich terenach, Zagłębocze w szczególności przykuło moją uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 http://www.grzybiadabrowa.pl/tylko teraz to już może być full na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałM Opublikowano 4 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 4 Kwietnia 2014 przez MichałM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpojo Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Podepnę się. Może poleci ktoś jakąś budżetową miejscówkę nad jeziorem dla 3-osobowej rodziny. Priorytetem dla mnie jest cisza, ładna okolica, malownicze krajobrazy. Atutem będzie szansa złowienia jakiegoś okonia/szczupaka i możliwość wypożyczenia łajby choć nie będzie to wyjazd wędkarski. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janih Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 a może wam przypasuje Okuninka? choc nie bedzie to kraina cicha... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sacha Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 a może wam przypasuje Okuninka? choc nie bedzie to kraina cicha...Taaaa. Kiedyś tam byłem na szczęście na jedno popołudnie weekendowe. Cicho nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi