mayk13 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Urlop urlop i po urlopie , zleciało fajnie lecz krótko udało sie tez połowić na naszych rodzimych wodach , cel biała ryba Karpik 6kg nowy Pb i kilka mniejszych Coś tam kupiłem co mogło by sie przydać do lurebuildingu Dostałem także od Wujka masę foli holograficznej o mega różnych odcieniach , używał jej kiedyś do obklejania pilkerów do łowienia dorszy ale szybko mu minęło i leżała wiec wykorzystam ją Postanowiłem ją wykorzystać w jerku na początek Szybka fota jeszcze przed lakierowaniem Po jednej warstwie lakieru jechaliśmy z Mackiem na ryby biorę myślę ze sobą zobaczę jak sie sprawuje ale łowić nie będę Nie udało się nie łowić padła na niego jedna sztuka i porysowanego schowałem do pudełka do naprawy Warto było Hartz lack przywiozłem również wiec pstrągowce które wcześniej wstawiałem czym prędzej lakierowałem i nad wodę z nimi oto efekty Było sporo odprowadzeń i kilka spadów i mniejszych ryb nie fotografowanych Trzeba było zacząć coś strugać ten sam model jak się dobrze sprawuje Jeszcze dużo pracy ale małymi kroczkami do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi