pickok Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 wczoraj chodząc po markecie trafiłem na taką oto ofertę http://www.jula.pl/echosonda-ploter-mark-4-953098 Cenowo fajnie ale pytanie czy warto kupić . będzie to moje pierwsze echo i nie bardzo wiem czym się kierować przy zakupie ( poza ceną ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Shark Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam.Po pierwsze musisz się upewnić czy jest to sama echo bez dodatkowych (niezbędnych do działania) akcesoriów czy je posiada w zestawie bo w opisie brak info na ten temat. Po drugie zastanowiłbym się czy rzeczywiście jest Ci potrzebny GPS ? Oczywiście mapy do echo nie są dołączone trzeba je "kupić" we własnym zakresie.Biorąc pod uwagę ceny w necie to cena w Juli wydaje się być atrakcyjna pod warunkiem że, jest to zestaw (oczywiście akumulator i tak trzeba będzie dokupić). Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Shark Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Czoper Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) . Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Czoper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Sorry za może banalne pytanie ale co masz na myśli "zestaw" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 covent Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 komplet to echo + przetwornik, kable etc. Sztyce(uchwyt) wraz z aku i ładowarką trzeba jak kolega pisał wyzej dokupić osobno. Przejrzyj sobie oferty choćby na allegro to zobaczysz co jest w zestawie. Samo echo jak najbardziej ok- gps jest przydatny bo dobrą miejscówkę na środku jeziora ciężko znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meth666 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 To jest cały zestaw . Echo , przetwornik , pudełko. ta promocja wisi w Juli od kilku miesięcy . Jest jednak sklep gdzie jest taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pickok Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Hm co to za sklep bo na alledrogo to zestawy z echo i aku i inne gadżety to jakieś 1400zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 meth666 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/elektronika-echosondy-/7056/s Proszę bardzo. Dużo fajnych echosond w atrakcyjnych cenach. Dodatkowo promocja lączy się z promocją wielkanocną. Wystarczy w zamówieniu wpisać kod promocyjny : EASTER05 Daje jeszcze dodatkowe 5% rabatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zeta Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 http://www.waveinn.com/zeglarstwo-wedkarstwo/elektronika-echosondy-/7056/s Proszę bardzo. Dużo fajnych echosond w atrakcyjnych cenach. Dodatkowo promocja lączy się z promocją wielkanocną. Wystarczy w zamówieniu wpisać kod promocyjny : EASTER05 Daje jeszcze dodatkowe 5% rabatu. Kto robił zakupy w tym sklepie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MP1313 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Ja kupowałem Elite 4x DSI. Bezproblemowo paczka była u mnie po 5 dniach. Dobrze jak masz konto na PayPal i jak wspomniał kolega wyżej korzystają z kuponów, można sporo zaoszczędzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Próbowałem do nich zadzwonić na warszawski numer telefonu który jest w zakładce kontakt. Komunikat pod polskim numerem po angielsku z prośbą aby zaczekać a potem długie oczekiwanie i nic.... Macie informacje skąd jest wysyłka, czy to są europejskie wersje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MP1313 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Wersja europejska - do wyboru j.polski, system miar metryczny, moją paczkę wysłano z Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
pickok
wczoraj chodząc po markecie trafiłem na taką oto ofertę
http://www.jula.pl/echosonda-ploter-mark-4-953098
Cenowo fajnie ale pytanie czy warto kupić . będzie to moje pierwsze echo i nie bardzo wiem czym się kierować przy zakupie ( poza ceną )
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi