bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 http://www.fotosik.pl/u/bazyloss/album/1600964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Też mi wielkie halo , calibry i poldony w kameleonie już dawno oSzpojlerowane jeżdżą po Polsce , @ tu zachwyt kolowrotkiem pomalowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Kicz to Kicz, Obciach to Obciach, nie ważne w której strefie czasowej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) To już chyba po babie na rowerze było tuningowane.Zawsze uważałem że kwachy to przekleństwo 21wieku. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shark Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Hehe, nie rozumiecie Japończyków. Mnie już chyba nic nie zadziwi i nie zaskoczy w ich wykonaniu. Po kilku wizytach w JP i pracy z Japończykami od 10 lat już się przyzwyczaiłem do ich "odmienności". Można się z nich śmiać, nie rozumieć, nie akceptować ale to wyjątkowo dobrzy ludzie, zwłaszcza Ci starej daty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Hehe, nie rozumiecie Japończyków. Mnie już chyba nic nie zadziwi i nie zaskoczy w ich wykonaniu. Po kilku wizytach w JP i pracy z Japończykami od 10 lat już się przyzwyczaiłem do ich "odmienności". Można się z nich śmiać, nie rozumieć, nie akceptować ale to wyjątkowo dobrzy ludzie, zwłaszcza Ci starej daty.Dodaj, najlepsze kołowrotki robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Takie wzorki przypominają o dawnych dziecięcych latach i "gadżetach odpustowych" Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 To już chyba po babie na rowerze było tuningowane.Zawsze uważałem że kwachy to przekleństwo 21wieku.....oplułem ekran :-) Tomy ...Odnosnie tych bazgrołów na sprzęcie - "cepelia" na maxa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A ja uważam że to jest super jak ktoś np. jest fanem mangi i wędkarzem jednocześnie to w ten sposób łącze oba swoje zainteresowania i manifestuje siebie - fajnie że ludzie potrafią czerpać radość z czegoś takiego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 jakby ktoś sobie chciał zamówić takie dzieło sztuki http://blog.livedoor.jp/eternal_phantom/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 A ja uważam że to jest super jak ktoś np. jest fanem mangi i wędkarzem jednocześnie to w ten sposób łącze oba swoje zainteresowania i manifestuje siebie - fajnie że ludzie potrafią czerpać radość z czegoś takiegoFriko wychodząc z tego fan kucharzenia powinien sobie na multiku walnąć kaczkę w pomarańczach? Można łączyć ale bez przesady.Ja bardzo ale to bardzo cenię Japończyków dlatego podrabiam ich woblery-czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 no właśnie, tego "Water Monitora 85" co dostałem od Ciebie, to zrobiłbyś w wersji pływającej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Bazyloss jest wersja lżejsza ale nie pływa.Za to jest bardziej żwawy.Choć ten co dostałeś kosi Bolki bardzo dobrze.Teraz kombinuje z balsą i jest taki prototyp 7meczka neutral.Śmiga na boki pięknie ale to jeszcze trochę czasu muszę mieć na to żeby dograć.Żywica na floatery jest za ciężka.Mimo że jest pływająca.Lipa to samo.Pozostaje Balsa i teraz ten temat drążę.Mam taką odmianę że paznokcia nie wbijesz.Stelaż będzie po całości.Woblery robione metodą połówkową która pozwala w prosty sposób zrobić obciążenie ruchome typu Long Cast a to ma spore znaczenie przy konstrukcjach walk the dog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 o widzisz z ruchomym balastem bardzo chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) Rurka umieszczona pod lekkim kątem do góry w stronę sekcji tylnej.Do środka kulka lub dwie.To najprostszy ale i skuteczny balast.Przy szarpnięciu przesuwa się na tył co powoduje mocny skręt woblera z wychyleniem na bok.Potem wraca do punktu wyjścia.Przy rzucie wiadomo idzie na tył i pięknie ciągnie nawet przy stosunkowo małej wadze.Żywica mnie już troszeczkę znudziła i trzeba coś nowego ruszyć.Ceny na drewno też dobre w świecie http://www.ebay.com/itm/like/130781778550?lpid=82&item=130781778550&lgeo=1&vectorid=229466 Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 (edytowane) hehe... najlepsze były tzw millenijne... czyli rok 2000 z gwiazdką... To już chyba po babie na rowerze było tuningowane.Zawsze uważałem że kwachy to przekleństwo 21wieku. Edytowane 6 Kwietnia 2014 przez AdasCzeski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Też mi wielkie halo , calibry i poldony w kameleonie już dawno oSzpojlerowane jeżdżą po Polsce , @ tu zachwyt kolowrotkiem pomalowanym to nie jest rysunek wyglada bardziej jak hydrografika , bardzo fajna metoda przenoszenienia wzorow na prawie wszystko na co sie nam zamarzy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 To już chyba po babie na rowerze było tuningowane.Zawsze uważałem że kwachy to przekleństwo 21wieku."baba na rowerze" - nie słyszałem o tym od 16 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi