admin Opublikowano 5 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2006 Cześć,Zapraszam Wszystkich do nowego artykułu na stronie http://jerkbait.pl. Na gorąco z targów wędkarskich Na ryby relacja o wydarzeniach, spinningu, castingu, trollingu oraz naszych znajomych spotkanych podczas zwiedzania. Zapraszam do dyskusji! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kris Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Hey Remek, super relacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 @Kris, witaj na naszym forum. Widzę, że jesteś z Kanady. Czy możesz napisać coś o sobie? Od kiedy łowisz, co łowisz, itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kris Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Napisze wkrotce. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Hi Kris, Widziałem, widziałem .... zresztą Panowie zobaczcie sami ... http://www.fishonlineca.com/new/index.php?option=com_content &task=view&id=68&Itemid=74 Znacie to?Witam Ciebie Kris serdecznie no i zapraszam do dyskusji na temat łososi, niedźwiedzi, pstrągali i wielkich muskie! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 A i jeszcze jedno .... dzisiaj odebrałem moją fotkę (czyt. profesjonalisty ) z targów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 shad Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Hmm @remek gdzies juz widzialem podobna fotorelacje No i fajnie jak na zagranicznej stronce jako zrodlo widnieje link na jerkbait.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 robi wrazenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Remku - nie zabradzo rozumię tą fotografię. Jaki to ma związek z łapaniem szczupaków, szczególnie takie gięcie szczytówki. Po co to jest? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2006 Thymallus, a co tu rozumieć? Wędka się po prostu wygina we wszystkich płaszczyznach. Ot, cała filozofia. @Shad, tak ... to zdjęcia z Jurkowej relacji. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Remku, tyle to ja widzę. Tylko próbuję odnaleść wędkarskie zastosowanie tej właściwości. Jedyna sytuacja jaka mi przychodzi do głowy to n.p. połów troci takim 3 metrowym wędziskiem z zarośniętego krzakami brzegu. Jak Ci weźmie troć z zacznie chodzić po całej rzece to kij może wygiąć się w tych krzakach w różne strony pod naporem ryby, wspomnianych krzaków i nie pęknie.Kiedyś widziałem na targach rzemiosła w Monachium jak gość reklamował przewody instalacyjne do gorącej wody wyginając je ręką podobnie jak ten gostek wędkę. Tego na targach rzemiosła rozumiałem. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Andrzeju, ten kij jest przeznaczony do polowow morskich, mysle ze moze znalezc takze zastosowanie w ciezszym trollingu.Co pokazuje to zdjecie? Tyle tylko że wedka w czesci szczytowej jest elastyczna, tzn. ze bedzie dobrze wybierac luz na lince podczas opadu pilkera oraz amortyzowac uderzenie ryby podczas trollingu - moim zdaniem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Thymallus Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ale czy będzie dobrze lecieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ale czy będzie dobrze lecieć? Wędka????? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Jak Pan Bóg dopuści, to i z kija wypuści - dobrze będzie Andrzeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 GrynszpaN Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Z głowatkami w tym sezonie nie było najgorzej. Najdłuższa, o jakiej wiem została pokazana w WŚ nr 1/2006 na str. 42 w artykule Janusza Widły. Nie była zbyt efektowna, bo miała chyba przetrącony kręgosłup (łeb jak u dorsza, czy suma, a od płetw brzusznych chuda jak śliz (albo coś podobnego). Sympatykom tej ryby szczególnie polecam ten numer WŚ.Dodatkowo zapraszam na naszą klubową stronę: www.hucho-hucho.org Już niedługo znajdą się tam zdjęcia kilku specjalistów od głowatek z trofeami (w tym najładniejsza chyba ryba sezonu). Osobiście w tym sezonie starałem się udowodnić Peterowi, że da się tę królową skusić na Fatso, czy Slidera, ale widocznie miała inne preferencje. Teraz niestety przerwa w wyprawach bo śniegu za dużo i trzeba za daleko chodzić, a i lata nie te i nawis przedni trochę wadzi (piwosze wiedzą w czym rzecz). Zostaje oglądanie po raz kolejny klubowych filmów, wznoszenie toastów za królową i gotowanie sprzętu na pstrągi. A później, no cóż kolejne sny członka Klubu Głowatka (patrz zdjęcie). PozdrowieniaGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kris Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Za kilka dni bedzie Toronto Fishing Show. Zrobie cos dla Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 No zdjęcie niezłe .... takie masz sny???? Oczywiście życzę powodzenia! Kris, no to zrobimy handel wymienny Ja też będę coś dla Ciebie miał PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Robert Opublikowano 11 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2006 I po cholerę się tłuc do Warszawy czy Toronto jak tu ma człowiek wszystko w pigułce. Chociaż dla organizatorów targów to pigułka antykoncepcyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 12 Lutego 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2006 Zaktualizowałem fotorelację z Targów. Chciałbym tą drogą podziękować Gumofilcowi, który przyczynił się do jej uzupełnienia. Wszelkie zmiany zostały wyróżnione kursywą. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 I ja dziekuje Remek.Mysle, ze te kilka zdan, ktore zostaly dodane sa odpowiedzia na niektore pytania, jakie pojawily sie w zwiazku z Relacja z Targow i samymi Targami.PozdroGumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Smaczek Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2006 Widzę, że przyjdzie Wam umrzeć w niewiedzy. To jest wędka do chłostania amnegatów (ponoć teraz na takie ogromne zapotrzebowanie), a nie do połowu ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
admin
Cześć,
Zapraszam Wszystkich do nowego artykułu na stronie http://jerkbait.pl. Na gorąco z targów wędkarskich Na ryby relacja o wydarzeniach, spinningu, castingu, trollingu oraz naszych znajomych spotkanych podczas zwiedzania.
Zapraszam do dyskusji!
Pozdrawiam
Remek
46 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi