Gugcio Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 U mnie od 1 lipa. Same krociaki bija a na wabiki 18-23cm jak ju cos siadzie to po chwili spinka. Biora strasznie delikatnie za ogon. 1 mialem 3 krociaki dzisiaj 5 najwiekszy moze z 60. Lipa straszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Byliśmy na poj. Brodnickim 1ego. 7 krótkich ryb, biorą na plytkim albo na stokach. Ryb powyżej 50 cm brak, jak dla mnie rybacy zrobili robotę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Byliśmy na poj. Brodnickim 1ego. 7 krótkich ryb, biorą na plytkim albo na stokach. Ryb powyżej 50 cm brak, jak dla mnie rybacy zrobili robotę...Nie ma opcji, rybaków na brodnickim nie ma od 3 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajosik Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Moje dzisiejsze 90 cm , miał być jaź .SAM_4632.JPG Super fotka wygląda jak byś trzymał kałasznikowa i jeszcze tan kaptur Przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać. Rybka piękna i na jaziowym sprzęcie tez musiała ładnie hasać. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Rozpoczęcie sezonu na Żarnowcu - 113cmjak znajdę chwilę wstawię obrobiony film (GoPro się przydało) z holu i wypuszczania a na szybko screen ... 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Wojtek , taki okaz to pewnie z trolla , co ? Gratuluje pajka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Rozpoczęcie sezonu na Żarnowcu - 113cmjak znajdę chwilę wstawię obrobiony film (GoPro się przydało) z holu i wypuszczania a na szybko screen ... 113.jpgTo musiały być emocje, ja dziś nic, pewnie przez pogodą bo nawet karasie dziadkom słabo brały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Super fotka wygląda jak byś trzymał kałasznikowa i jeszcze tan kaptur Przepraszam ale nie mogłem sie powstrzymać. Rybka piękna i na jaziowym sprzęcie tez musiała ładnie hasać. Gratuluję! Dzięki i nie ma za co , sposób mojego ubierania jest bardzo wojskowy, zachowanie podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 (edytowane) Piękne pajki panowie. U mnie dopiero dziś miało miejsce majowe rozpoczęcie sezonu.W raz z kolegą od 6 do 14:30 przerzuciliśmy kilkanaście niewymiarków. Masa brań, choć tylko 2 rybki zasłużyły na miano miarówek (+- 60cm)Co Ciekawe przynętą numer 1 okazała się zapomniana już dawno przeze mnie Sandra Dalalande 9cm w kolorach ojczystych.Zabawa przednia. Nie wiem czy na innych zbiornikach było dziś(wczoraj) tak samo, ale brania strasznie delikatne, za samą skórkę. kilka ryb spięło się przy samej łodzi.Chyba ten przymrozek wpłynął na tak zachowawcze żerowanie rybek. Jak wasze wrażenia? Edytowane 4 Maja 2014 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Poławiacz gumisi ze mnie żaden { okoń number one}, ale przedwczoraj taki 60+. Wielkość nie powala, ale jak to bywa, na łódce Batson i Tango uzbrojone w przypony, tylko Konger Mikros na 0,16 oczywiście bez przyponu przygotowany do ataku na garbusy, no i wiadomo na co uderzył, szczęśliwie zapięty w wąsa.Kiedyś przetoczyła się dyskusja, że mikrosem szczupaki holuje się całe wieki, lecz naprawdę kongerek szybko ogarnął temat, zresztą nie pierwszy raz. Z drugiej strony uwielbiam ten patyk.Przynęta to nomen omen Delalande Globulus, czyli nie za bycza. Ponadto 2 krótkie Pogoda marna- zimno i wietrznie.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) Nie ma opcji, rybaków na brodnickim nie ma od 3 lat.Wojciiech, Bootleg, też tam łowiłem w ten weekend i u mnie podobnie: dwa krótkie plus jedno wyjście za przynęta do samej łódki. Do tego piękny (czyt. mój rekordowy w tym gatunku) przyłów na dużą gumę, ale to już opiszę w stosownym temacie jak znajdę czas Cieszy mnie to co piszecie o rybakach, bo będę tam częściej. Wracam już najbliższy weekend... Edytowane 5 Maja 2014 przez Martin77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 @wojti - Kapitalna rybe zlowiłes. Gratulacje. Dobrze ze czasem ,, króliczek ,, da się dogonić ! Mnie kolejny dzień wędkarski minał pod znakiem ryb średnich. Dobre łowisko powinno się tym cechować.Ryby bardzo dobrze zeruja na głebokosci 4-6m. Brania sa piekielnie mocne.W reku stare, poczciwe Zebco Hypercast 270 MH do 60gr. zespolone z TP 3000 '98 JDM.W wodzie dyndające rippery 10-15cm z dozbrojkami - na ,, nitce ,, sufix matrix pro.Pewnie i gdzies tam się czai mój ,, króliczek ,, Pozdrawiam, zycze sukcesów i pamietajcie o zasadzie ,, złow i wypuść ,, Podsylam kilka zdjęć z samowyzwalacza. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 It's a Beautiful pike. Ile mierzyl? Oby jak najwiecej takich 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 It's a Beautiful pike. Ile mierzyl? Oby jak najwiecej takich Liczba niepoprawna w zdaniu.There are Beautiful pikes. Ile mierzyły? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. bassket Opublikowano 5 Maja 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 (edytowane) ...nie tak wielki jak żarnowiecki i pewnie nie oskara "winner" , ale zabawa przednia ... pozdrawiam !! Edytowane 5 Maja 2014 przez bassket 57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Czekałem na Twoją wrzutkę jak zawsze ligowo brawo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 ...nie tak wielki jak żarnowiecki i pewnie nie oskara "winner" , ale zabawa przednia ... pozdrawiam !! Super pomysł i realizacja, większość programów wędkarskich mogłoby się od Ciebie widać uczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Super ten filmik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Filmik pierwsza klasa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Bassket, zajefajny filmik Możesz wystartować z nim w konkursie filmowym. Na bank nim wygrasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 @bassket, uwielbiam te Twoje filmiki! Świetnie zmontowane! Jak zawsze mata, podbierak- pełna profeska! Tylko widzę, że poczciwego Procastera i Pinnacle'a na GS i Ryogę zamieniłeś? @Marcel gratulacje! Widać, że rybki biorą się za odrabianie strat kalorii po tarle Pozdrówka!Kamil 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 KAMIL - mistrzowski material! Pieknie to wyglada , ryba tez bardzo ladna! Gratuluje i pozdrawiam Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Też dołączam się do gratulacji za udany filmik! A swoją drogą jestem jaki jest koszt takiej kamerki(?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Moim zdaniem producenci przynęt wędkarskich powinni Ci płacić gażę za takie materiały!!!Kosmos bracie kosmos:PKwintesencja casta w każdym detalu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Super pomysł i realizacja, większość programów wędkarskich mogłoby się od Ciebie widać uczyć Dokładnie ! Oglądam już 3 raz i pewnie nie raz jeszcze zobaczę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi