Tomek88 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Widać tutaj prospekta do konkusu filmowego salmo. To forum wędkarzy a nie filmowców, ja się tak nie bawię 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Nieziemskie bassket. Widać potencjał tej kamerki. A ty potrafisz wykorzystać go w 100%. Mistrzowska robota, a do tego bajka szczupły. Pozdro! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 bassket...filmik bardzo klimatyczny gratuluje pajka! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 6 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Film w kosmos! Po prostu miazga, wędkarski Oskar! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 7 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Bassket gratulacje rybki i dobrego filmu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) majowy komplet w metrówkach 115 i 101 (były tez mniejsze ) - jadę dalej łowić, wieczorem napisze coś więcej ... Metoda połowu oczywiście trolling , przynęty gumowe powyżej 20cm firmy SG, pływałem po wodzie 10-13m, poranki od kilku dni zdecydowanie cieplejsze (a niedawno były przymrozki), temperatura wody 11-12C. Na dziś zapowiadali burze i były, padał nawet grad jednak zanim się to stało udało mi się złowić kilka fajnych ryb. Mam nagrane hole i wypuszczania, kamerka GoPro się sprawdza, niestety na razie brakuje czasu aby obrobić nagrany materiał. Wszystkim Wam życzę podobnych i większych ryby oraz emocji temu towarzyszących pozdrawiam a gdy brania ustały pogoda zrobiła sie taka: Edytowane 10 Maja 2014 przez @Wojti 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Piękne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ależ pike'usie! Gratuluje łowcy... Eh Gdzie wy ludzie takie rybska łapiecie u mnie 70+ chwycić to wyczyn Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wojti a nie zastanawiałeś się kiedyś żeby przejrzeć fotki swoich metrówek i w miarę możliwości obadać ile razy wytargałeś tę samą rybę . Tak się zastanawiam czy było by to wykonalne zakładając że często bywasz na tych samych miejscówkach, mnie (gdybym wyciągał z trollingu takie rybki ) bardzo by to ciekawiło.Tak mnie naszło bo czytałem dawno temu na stronce salmo łapaniu tych samych rybek ale sprawa dotyczyła feroxów z Irlandii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Wojti a nie zastanawiałeś się kiedyś żeby przejrzeć fotki swoich metrówek i w miarę możliwości obadać ile razy wytargałeś tę samą rybę . Tak się zastanawiam czy było by to wykonalne zakładając że często bywasz na tych samych miejscówkach, mnie (gdybym wyciągał z trollingu takie rybki ) bardzo by to ciekawiło.Tak mnie naszło bo czytałem dawno temu na stronce salmo łapaniu tych samych rybek ale sprawa dotyczyła feroxów z Irlandii Łowie na zbyt dużym zbiorniku, raczej jest małe prawdopodobieństwo aby złowić ta samą metrówkę, co innego łowić spiningujac na małych akwenach a co innego szczupaki toniowe, które się przemieszczają bardzo często no i ich populacja na Żarnowcu nie jest mała. Jedyna szansa to tego samego dnia złowić ta samą sztukę dwa razy ale mi sie to nigdy nie udało. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Nam z Harrym zdarzyło się kilkukrotnie. Zbiorniki od 35 do ponad 150km2 Ale brania miały miejsce raczej w kameralnych miejscówkach, na wodzie 4-10m, a nie w głębokich toniach. To w zasadzie tylko potwierdza Twoją opinię, Wojtku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 @wojti, @Marcel - gratuluję.Marcel - świetne fotki i ten firmowy uśmiech łowcy .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ricci Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ...nie tak wielki jak żarnowiecki i pewnie nie oskara "winner" , ale zabawa przednia ... pozdrawiam !! Co prawda,muza z podkładu to nie moje klimaty ale...dramaturgicznie dobrana idealnie! Film kapitalny,pomysłowość reżysera-operatora godna podziwu. Klasa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Wiem, wiem, nie mój ale i tak wstawię.Jestem tak dumny z taty, że przedstawię zdjęcie szczupaka, który wrócił do wody W nagrodę tata otrzymał ode mnie spining, który wygrałem na zawodach.Nie ma co, starszych ludzi jednak idzie zreformować.Pozdrawiam. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon@ Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 piękna rybka i bardzo fajne zdjęcie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Wiem, wiem, nie mój ale i tak wstawię.Jestem tak dumny z taty, że przedstawię zdjęcie szczupaka, który wrócił do wody W nagrodę tata otrzymał ode mnie spining, który wygrałem na zawodach.Nie ma co, starszych ludzi jednak idzie zreformować.DSC_6806.JPGPozdrawiam.Gratuluję. Czy to może woda na K. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 majowy komplet w metrówkach 115 i 101 (były tez mniejsze ) - jadę dalej łowić, wieczorem napisze coś więcej ... Metoda połowu oczywiście trolling , przynęty gumowe powyżej 20cm firmy SG, pływałem po wodzie 10-13m, poranki od kilku dni zdecydowanie cieplejsze (a niedawno były przymrozki), temperatura wody 11-12C. Na dziś zapowiadali burze i były, padał nawet grat jednak zanim się to stało udało mi się złowić kilka fajnych ryb. Mam nagrane hole i wypuszczania, kamerka GoPro się sprawdza, niestety na razie brakuje czasu aby obrobić nagrany materiał. Wszystkim Wam życzę podobnych i większych ryby oraz emocji temu towarzyszących pozdrawiam 115 cm.jpg 115 cm wypuszczanie.jpg 101 v2.jpg 101 cm wypuszczanie.jpg a gdy brania ustały pogoda zrobiła sie taka: pogoda 1.jpg pogoda2.jpgJak zawsze Wojtku wysoki poziom wędkarstwa z twojej strony. Gratulacje i życzę w sezonie Pike ponad 120cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 dziś na luzie i na wesoło największy 96cm(11 sztuk na pokładzie ) 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Godski - to nie woda na K ale też jest fajna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Godski - to nie woda na K ale też jest fajna... Chyba na Ż ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 (edytowane) Ważne, że "starsi" wędkarze( aby nikogo nie urazić hehe) też potrafią wypuścić złowioną rybę. Super sprawa!Pogratulować @Wojti w wątku wyrastasz na trollowego szczupaczego majstra póki co !pOzdrO Edytowane 10 Maja 2014 przez puszek7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 No wkoncu jest jakis przyjemniejszy Esoxik ktorego moge pokazac. Najlepsze ze rybka na wabik z pudelka kumpla. Lerzal sobie nie lowiony od zeszlego roku wiec go zwodowalemSPRZETOWO:Evergreen Temujin Kaleido "The Impala"Shimano CC51Maschine gun cast 12lb zakonczona 20cm TytanemSG For play 13cm 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Fajny! I bardzo ładne zdjęcie! Po zrzuceniu masy od razu ryby większe się wydają 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Piękny szczupal Kamil,graty Widać,że też przed sezonem zadbał o dobry wygląd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 10 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2014 Dzieki Chlopaki! Nie byl to jakis okaz ale pierwszy w tym.roku ktorego mozna pokazac. Mimo to spedzilem juz wiele godzin na kaluzy z marnym skutkiem. 1 esox +60, Sandal 60tak i ten Esox. A tak to przezucam ciagle takie podrostki do 55 :-( Zbyt lagodna zima im sprzyja i zra caly rok dlatego odpasiony. W tym roku zrezygnowalismy z dokarmiania ich teczakami to przetrzebily bialoryb z zarybien i lesne dziadki nie pptrafia nawet sobie zywca zlowic :-D Dzis mistrzowie zywca na 5 lodzi byli chyba na zero, my 2 pajki w lodzi i kilka nie wcietych bran na T Riga ;-) Zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi