Gugcio Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Czyli plan podbicia Europy przy naszym to bedzie pikus :-D Ja juz licze dni Mario, wobki powinienem skonczyc do tego czasu. Dzisiaj kolejny atak na Esoxy i ewentualnie pasiaki. Zdr 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 A tu moje maluchy z ostatnich dni w pracy Pozdro. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 CLAUDIO na drugim filmiku ten jakby plaster smażonego bekonu na wodzie to jakiś nowy systemik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszWwa Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 (edytowane) h. si można dowiedziec Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez MateuszWwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 CLAUDIO na drugim filmiku ten jakby plaster smażonego bekonu na wodzie to jakiś nowy systemik ?Hahahaha nie to nie bekon ani nie smazony ,to plaster podkladki z jakiegos materialu przywiazany do ( reteles ) cos w rodzaju podrywki hiszpanskiej tylko ze to jest do rakow . W miejscu gdzie lowilem szczupaki kolega polowal na raki i szczupaczek wszedl niechcacy d jego sznurek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Mój nowy PB z Bugu. 108 cm 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Piękny Co zeżarł? Pozdrawiam,malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Piękny szczupak z polskiej wody!Z emocji tak daleko go zaniosłeś czy widok z tyłu to inna woda? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Norbert byłeś u Mańka? Znajoma plaża w tle i te drzewa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No i to... jest dla mnie piękna nowina Mój nowy PB z Bugu. 108 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbert 78 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Ryba zeżarła czterocalowe kopyto relaxa, nie została złowiona u Mańka. Teraz na niżówce jest sporo takich plaż, warto się przy nich pokręcić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dzisiejszy z bajora koło domu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Niezłe masz bajorka Michał Graty za pajka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tylko jedno :-) I do tego tej wielkości tylko dwie ryby :-) Dwa lata temu teściu wpuścił do stawu za domem dwie sztuki. Dosłownie dwie sztuki po nie całe 40 cm... Okazało się że była to samica i samiec. Już dwa razy się wytarły. Zeszłoroczne są już pod 40 cm tego roczne po około 10-15 cm z tego co udało mi się zaobserwować. Wczoraj usiadłem sobie z gruntówką tak żeby zabić czas i odetchnąć sobie i złowiłem linka. Taki wielkości dłoni. Był dziabnięty przez szczupaka. Patrząc na ślady zębów nie mogły to być te ryby po 40 cm. Myślałem, że ryba będzie w granicach 55-60 cm. W drugim czy trzecim rzucie dzisiaj usiadł ten ze zdjęć. Równo 80 cm... :-)W dwa lata podwoił długość. Jedyny problem w tym, że zaczyna brakować białorybu w stawie i chcąc utrzymać taki przyrost reszty szczupaków będę musiał trochę zainwestować.Jest sporo karasia srebrzystego ale nie złowiłem mniejszego jak 35 cm. Nie wiem czy się nie wycierają czy po prostu przez trzy lata nie udało mi się złowić małego. Jest sporo stynki ale te duże raczej nie będą się uganiać za taką drobnicą. Liny się wytarły w zeszłym roku i w tym jednak ile ich zostało nie wiem.Chcę wpuścić jeszcze okonie i płocie do tego trochę mniejszych karasi.Jak dorośnie do metra będzie trzeba powiększyć staw :-) 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Niech rośnie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Niech rośnie :-)A i oto miałem zapytać. Bo zdjęcie na trawce .... Chwała!!!! . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Chcę wpuścić jeszcze okonie i płocie do tego trochę mniejszych karasi. Jak chcesz żarcie dla szczupaków w małym stawie to puść wzdręgi Baaaaaardzo szybko im idzie mnożenie się w dużych ilościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Okonia nie wpuszczaj, wybije całą drobnicę i wolno rośnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Takie tam wspomnienie z wakacyjnego wypadu z dobrym człowiekiem Marcinemna upalne szczupaki,które z resztą za bardzo z nami współpracować nie chciałymimo iż jest ich tam na pewno dużo. Tu jeszcze nie wiedział,że wiosła są nasmarowane mocnym klejem Tak pochlastanych przez konkurencję szczupaków już dawno nie widziałem na rozległych blatach już miały ładniejszą cerę w przerwie znaleźliśmy kawałek cienia na brzeguMarcin dalej walczył zaciekle z silnikiem a ja ....pływałem sobie ślizgaczem muszę nadmienić,że mimo 50 stopniowego upału,łódka poruszała się tylko dzięki bajcepsom i trajcepsom Marcina,choć kilka razy proponowałem zamianę, nie skorzystał. Taki z Niego twardziel... jak On to robi Także Marcinieoby zdrowie i niezawodność silnika Ci dopisywały Pzdr. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 (edytowane) Adamie dziekuje za miłe towarzystwo.Było wielka przyjemnoscia goscic tak doświadczonego wędkarza, który radzi sobie swietnie na każdej wodzie.Wystartowalismy o 3 rano ( albo w nocy, jak kto woli ) i splynelismy w piekielnym upale o 14.11 godzin minęło jak w mgnieniu oka, ale kolejne 10 ,, zrobilibyśmy ,, ,nie wychodząc nawet z lodki heheheNo coz, chwilowa niemoc silnika troszkę nas wybiła z rytmu, ale nie pozbawiła dobrych humorów.Na rozgrzewke, tuz przed switem, wstrzeliliśmy się w wataszke okoni, zerujących na gorce 1,2m.Poczym udaliśmy się na poszukiwania szczupaków Adam - silnik działa bez zarzutu, a to była w takim razie zemsta rzeczy martwych Musze przyznać ,ze stosowaliśmy inne wabiki. Mój kompan z wachadlowka wyczyniał cuda.W czasie największej lampy i potwornego upału z 9-11m blatu ciachał szczupy az miło.Ciekawie było popatrzeć. Jak na dobrego gospodarza przystało, wypadało by @PAMPUCH złowił rybe dnia.Tak tez sie stało Z czego byłem bardzo uradowany. P.s Od 5 dni leje non stop. Jestem uziemiony jak szczur ! Edytowane 14 Sierpnia 2014 przez Marcel 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Super fotorelacja Panowie.Jest czym oko nacieszyć, świetne ujęcia... Adam, pogratulować rybki dnia.Wahadła i norweski pajkom robią wodę z mózgu.Star, poczciwe, zapomniane przez niektórych, ale jak widać- diabelnie skuteczne... Marcinie, twardy bądź, nie ma przecież złej pogody!!!Może po upałach, butelkowa pogoda pomoże Tobie w trafieniu tych Mamusiek z 1 z przodu... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 To prawa Arku. Zawsze cytuje to porzekadło,, Nie ma złej pogody na ryby, sa tylko wędkarze zle ubrani ,,Z wedkarkim pozdrowieniemWodom Czesc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wykrzyknik Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 (edytowane) Pół dnia walki z pokrzywami, komarami, gzami i wysoka woda. Jeden okoń i trafił się zębaty. :-) A czy on spełnia forumowe minimum dla zdjęć tego gatunku (czyli 75cm)? Edytowane 15 Sierpnia 2014 przez mario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Nie Polskie ale też cieszą w szczególności, że żona i syn połowili C&R życiówka syna 73cm I wzorowe podbieranie 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pięknie Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi