rd1_68 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Gratuluję efektywnych rodzinnych połowów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Z dzisiejszej wyprawy ... kumpla około 100 Ponton ochrzczony jak należy 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Aha kolega od nas z forum @hansix wiec wiadome co z rybą się stało ostatecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Znaczy, napływasz innym. Skutecznie. ......... Też tak miałem, na Turawie, ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Hehe no widzisz Waldek... ale mnie to nie przeszkadza umiem się cieszyć szczęściem innych ... szczere graty dla Przemka. Ja połowilem okoni ... jak by nie brudna woda.... no cóż ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Czyli u nas też są 100-gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Szczupaki rzadko mam okazje spotkac w ostatnich latach.W tym roku podczas pontoniady udalo sie kilka wyholowac. Niestety, wiecej zostalo z woblerami w pysku.Dwa najwieksze zakwalifikowaly sie do przypozowania do zdjecia.Zlapane jako klasyczne przylowy na naplywach ciut spokojniejszych glowek (gdzie mialy byc jazie). Ten drugi, chudzinka, bral 5 razy woblerka. Plynal za powoli prowadzonym wabikiem i go skubal. W koncu zacialem mowiac "okonek". A tu ryba poszla w bok na hamulcu i sie okazalo, ze jednak nie okonek Takie tam wielkorzeczne niespodzianki podczas wyglupow z lekkim sprzetem Pozdrawiam Guzu 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Pieknie polapales Daniel. Chyba wszystkie gatunki o jakich mozna snic nocami Ty lapiesz za jeden wyjazd.Graty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Pieknie polapales Daniel. Chyba wszystkie gatunki o jakich mozna snic nocami Ty lapiesz za jeden wyjazd.Graty.Dziękuję Sam wiesz jak to jest. Czasami idzie lepiej czasami nie idzie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Fajne Guzu! Odra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Fajne Guzu! Odra?Tak. Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Daniel,a może było warto łowić z cienkim 2,5-3kg. wolframikiem? Białorybom to nie przeszkadza specjalnie,a szczupaczki i woblerki by ocalały... fajnie połowiliście ,graty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Daniel,a może było warto łowić z cienkim 2,5-3kg. wolframikiem? Białorybom to nie przeszkadza specjalnie,a szczupaczki i woblerki by ocalały... fajnie połowiliście ,graty.W przyszłym roku pewnie tak będzie. W tym roku niestety już nie będzie mi dane tam wedkowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 W przyszłym roku pewnie tak będzie.W tym roku niestety już nie będzie mi dane tam wedkowacUff Zostanie co dla nas 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jak ja Wam zazdroszczę .U mnie narazie same pistolety,nic powyżej 40 centów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okonilowca Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Może większe przynęty by pomogły? Ja łowię gumami 15-19cm i też takie kajtki potrafią się psocić Jest różnica w łowieniu gumą np. 10cm, a 19cm, dużo mniej skrótów się kaleczy, a szczupak 50+ już sobie z taką przynętą poradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Troche umazany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Umazany ale cieszy. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radim_78 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 No to wkoncu ja dziś sobie połowiłem.2szt ok.70+,3x w granicach 60cm i kilka mniejszych,pobić drugie tyle.Chyba i u mnie już rusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Smutek i nostalgia, maliny się kończą 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Sławuś ile miał ? Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Buster Jerk? zawsze 15 a pajk 76cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 ...Smutek i nostalgia, maliny się kończą Przechowywać. Najlepiej w dużym, szklanym naczyniu z wąską szyjką.Pilnować by odgazowały.Potem skosztować, nostalgia pozostanie, smutek pryśnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zimno idzie, nie mają wyboru, gryźć musząJadę w piątek:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 (edytowane) Od niedawna bawię się z kamerką, wczoraj uchwyciłem wkurzonego jumpera Edytowane 27 Sierpnia 2014 przez Sławek.Sobolewski 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi