Skocz do zawartości

Szczupaki 2014

Maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

Laczki od Lemigo. Ciepłe i lekkie. A z wkładką ocieplającą na lodzie też dają radę ;)

Fakt, fajne. Maja tez minus, bardzo latwo pociac je na wszelakich kolcach, jezynach itd w czasie przedzierania sie przez krzaczory  :)

Ale na łódkę na jesienne szczupaki mogą chyba być? ;)

Gratki Irek.

To samo jezioro - listopad 2013 miała wtedy 101,5cm - według mnie to ta sama ryba.

Oczywiście "firmowe" kaloszki na nogach.

POZDRAWIAM

Dzięki. 

Na bank ten sam okaz.. cętki za pokrywą skrzelową nie pozostawiają cienia wątpliwości. 

Podobnie rozpoznaję okonie, mam już kilka sztuk zaliczonych po dwa razy. 

3maj się

• Like 1

Mnie dziś metróweczka tylko pomachała ogonem... Wyszła ładnie do dużego Sweepera HP, ale nie zagryzła...

Na osłodę ostała się taka pannica... Parę centow jednak zabrakło. Poza tym trudny dzień, kilka spartolonych brań generalnie słabo na mojej wodzie. Mało kontaktów...

post-45600-0-04053600-1410723209_thumb.jpg

• Like 11

Witam po raz pierwszy w tym watku. 

W koncu przebrnalem przez 26stron szczupaczych zdjec i postanowilem dodac cos swojego.

Na poczatek jeden filmik z tego sezonu, a jak dotre do domu to podrzue kilka fotek.

Nie ma tego duzo bo w zasadzie ilosc wypraw w tym sezonie byla naprawde niska ale costam udalo sie zlowic.

Pozdrawiam Melek

• Like 9

.."Gratki Iras! Zastanawia mnie jak zrobiłeś ten myk z nogami  :P hehe

Z czego była ta dozbrojka, ze szczupak ja porwał? Ze sznurka?  :) ".. 

Czary z tymi nogami ;) Dozbrojka była zrobiona z linki stalowej na 9kg, ale jak widać to za mało. Teraz mam mocniejsze i nic nie mogę zapiąć.. życie.

Witam po raz pierwszy w tym watku. 

W koncu przebrnalem przez 26stron szczupaczych zdjec i postanowilem dodac cos swojego.

Na poczatek jeden filmik z tego sezonu, a jak dotre do domu to podrzue kilka fotek.

Nie ma tego duzo bo w zasadzie ilosc wypraw w tym sezonie byla naprawde niska ale costam udalo sie zlowic.

Pozdrawiam Melek

Super rybki haha szkoda że mi nigdy się tak nie trafiło ale walczę dalej może kiedyś :) Gratulacje chłopaki połamania