luk_80 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Iras super ryba, gratulacje. Edytowane 13 Września 2014 przez luk_80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Szczupak fajniusi....ale jakie kaloszki.... Edytowane 13 Września 2014 przez tomas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Laczki od Lemigo. Ciepłe i lekkie. A z wkładką ocieplającą na lodzie też dają radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Laczki od Lemigo. Ciepłe i lekkie. A z wkładką ocieplającą na lodzie też dają radę Fakt, fajne. Maja tez minus, bardzo latwo pociac je na wszelakich kolcach, jezynach itd w czasie przedzierania sie przez krzaczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Laczki od Lemigo. Ciepłe i lekkie. A z wkładką ocieplającą na lodzie też dają radę Fakt, fajne. Maja tez minus, bardzo latwo pociac je na wszelakich kolcach, jezynach itd w czasie przedzierania sie przez krzaczory Ale na łódkę na jesienne szczupaki mogą chyba być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Fakt, fajne. Maja tez minus, bardzo latwo pociac je na wszelakich kolcach, jezynach itd w czasie przedzierania sie przez krzaczory I jeszcze jeden minus. Nie są niczym wyściełane i cholernie cięzko je zdjąć po całym dniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Na lodke, na wszelkie miejscowki bez kolczastej roslinnosci jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Na łódkę są gitara, bo praktycznie ich nie czuć na nogach, a ze ściąganiem nigdy problemów nie miałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Reakcja na kalosze przewidywalna.. to było dla ew przymiarki do wielkości ryby( kołowrotek też). Dziękuję za gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Noctua Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Gratki Irek.To samo jezioro - listopad 2013 miała wtedy 101,5cm - według mnie to ta sama ryba.Oczywiście "firmowe" kaloszki na nogach.POZDRAWIAM 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 A co zeżarł?Fajna konstrukcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 (edytowane) Krajowy!84centy na kijek do 11gr a przynęta manns cherokke Edytowane 16 Września 2014 przez sw.RP 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 13 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 To musiał trochę pociągnąć aby być wyholowany. Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Gratki Irek.To samo jezioro - listopad 2013 miała wtedy 101,5cm - według mnie to ta sama ryba.Oczywiście "firmowe" kaloszki na nogach.POZDRAWIAMDzięki. Na bank ten sam okaz.. cętki za pokrywą skrzelową nie pozostawiają cienia wątpliwości. Podobnie rozpoznaję okonie, mam już kilka sztuk zaliczonych po dwa razy. 3maj się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Ale na łódkę na jesienne szczupaki mogą chyba być? Panowie,Czy ktoś widział, ktoś wie, czy istnieją kalosze oddychające ? Pozdrawiam,Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Witam wszystkich pajkowcowJa raczej rzadko nastawiam sie na calodzienne szukanie pikusiow.Ale jest pare ciekawych miejsc po drodze .... 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Mnie dziś metróweczka tylko pomachała ogonem... Wyszła ładnie do dużego Sweepera HP, ale nie zagryzła... Na osłodę ostała się taka pannica... Parę centow jednak zabrakło. Poza tym trudny dzień, kilka spartolonych brań generalnie słabo na mojej wodzie. Mało kontaktów... 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Nie zawsze jest niedziela Ale rybka fajna!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ponad metr szczupaka. Moja życiówka.Gratki Iras! Zastanawia mnie jak zrobiłeś ten myk z nogami hehe Z czego była ta dozbrojka, ze szczupak ja porwał? Ze sznurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam po raz pierwszy w tym watku. W koncu przebrnalem przez 26stron szczupaczych zdjec i postanowilem dodac cos swojego. Na poczatek jeden filmik z tego sezonu, a jak dotre do domu to podrzue kilka fotek.Nie ma tego duzo bo w zasadzie ilosc wypraw w tym sezonie byla naprawde niska ale costam udalo sie zlowic. Pozdrawiam Melek 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iras1975 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 .."Gratki Iras! Zastanawia mnie jak zrobiłeś ten myk z nogami heheZ czego była ta dozbrojka, ze szczupak ja porwał? Ze sznurka? ".. Czary z tymi nogami Dozbrojka była zrobiona z linki stalowej na 9kg, ale jak widać to za mało. Teraz mam mocniejsze i nic nie mogę zapiąć.. życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suhhar Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Iras kiedy znowu jakieś filmy będziesz kręcił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Z wczorajszego dnia, całe 110cm 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frisky Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam po raz pierwszy w tym watku. W koncu przebrnalem przez 26stron szczupaczych zdjec i postanowilem dodac cos swojego. Na poczatek jeden filmik z tego sezonu, a jak dotre do domu to podrzue kilka fotek.Nie ma tego duzo bo w zasadzie ilosc wypraw w tym sezonie byla naprawde niska ale costam udalo sie zlowic. Pozdrawiam MelekSuper rybki haha szkoda że mi nigdy się tak nie trafiło ale walczę dalej może kiedyś Gratulacje chłopaki połamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ależ Piękna sprawa. Gratuluje i szczerze zazdroszczę takich kabaników Panowie;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi