godski Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Witam po raz pierwszy w tym watku. W koncu przebrnalem przez 26stron szczupaczych zdjec i postanowilem dodac cos swojego. Na poczatek jeden filmik z tego sezonu, a jak dotre do domu to podrzue kilka fotek.Nie ma tego duzo bo w zasadzie ilosc wypraw w tym sezonie byla naprawde niska ale costam udalo sie zlowic. Pozdrawiam MelekGratuluję. I widzę jedynie słuszne uchwyty do trolla. Też takie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pike1 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Gratuluję. I widzę jedynie słuszne uchwyty do trolla. Też takie mam.Witam. Można na priva co to za słuszne uchwyty. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomala89 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 (edytowane) ... Edytowane 17 Września 2014 przez tomala89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Taak piękna była ryba Od razu na grila poszła czy kotlety? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Na grilu sum sie piecze ;d Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.synowiec-83 Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 1. Przede wszystkim Catch and Release (złów i wypuść) co oznacza, że zdjęcia powinny przedstawiać ryby, które zostały wypuszczone,wstawienie zdjęcia ryby która została zabita skutkuje czasowym zablokowaniem konta - natomiast recydywa skutkuje całkowitym zablokowaniem konta. A jak się sprawy u kolegi mają...bo mi coś pieczystym śmierdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Trudno mi uwierzyć, że ta ryba pływa dalej wygląda raczej jak wyjęta z marynaty ....ale zawsze mogę się mylić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Już dawno nie czułem się tak dziwnie nieprzyjemnie oglądając na tym forum fotki z okazami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Fajny esox był, z akcentem na "był". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pickok Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Stawiam ze klopsiki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Witam. Można na priva co to za słuszne uchwyty. Pozdrowienia.http://www.zbik.pl/fishing/tackle-and-utensils/trolling-handles/down-east-trolling-handle Jedyny minus to mały rozstaw mocowań do burty./ Ale mozna śmiało do ławki czy do relingów mocować. Mają też inny minus. Są ciężkie i szybko toną. Jak ktos chetny, to jeden spoczął na dnie jeziora Wigry. Dokładnie zatoka przy Zakątach dla wtajemniczonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 No uchwyt jest kozacki. Posiadam je już 5 lat i wyglądają jak nowe, a często nimi rzucam itp. Minusem jest także to, że rysuje rączkę od kołowrotka. Wracając do tematu, kilka fotek szczupaczków. Resztę mam na stacjonarce. Ryba z ost fotki złapana przez kumpla. Z wynikiem 14-1 chłopak siedział załamany więc oddałem mu przynętę, która tego dnia królowała i po 5 min trolla uwiesił mu się nowy PB. Szczupak miał tylko 104cm ale tak upasionej ryby jeszcze nie widziałem... Po tym spakowaliśmy się i pojechaliśmy do domu spełnieni ;-) PozdrawiamMelek 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Na wstępie pogratuluje wyprawy no i ryb. Skoro tak wychwalacie ten uchwyt to zadam jedno pytanie. Czy uchwyt nie uszkadza rękojeści wędki (głównie tych korkowych)?- miałem styczność z tym uchwytem i niestety nie mam o nim aż tak pozytywnego zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 @Wojti uchwyt nie uszkadza rękojeści bo nie ma z nią styczności. Jak wyżej pisałem rysuje kołowrotki, ale to idzie przeżyć. Jest dobrym wyjściem dla kogoś kto nie ma własnej łodzi i co jakiś czas wypożycza inne pływadła. Jeżeli mamy swoją łódź zdecydowanie lepszym rozwiązaniem jest ten uchwyt Scottiego - http://www.scotty.com/fishing-gear-equipment/rod-holders/orca-rodholder.htm. Sprzedawany jest w podobnych pieniądzach. Lepszego na rynku chyba nie ma. Jak ktoś szuka czegoś na stałe to to jest idealne rozwiązanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Mobilny, idealny, nie uszkadza rękojeści kija. Używam jakieś 7-8 lat, wytrzymał uderzenia suma, szczupaków, sandaczy przy szybkości 3-5 km/h. Pasuje w obejmie do każdego typu burty łodzi wędkarskiej, przystępna cena, dostępny pod linkiem. Ja mam jeszcze ze starej serii (większy od tych nowych obecnych). http://www.titelok.com/product-p/rh-5615.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 17 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 CześćZ Norweskiej rzeki 102cmBatson 17lbStella 4000FLinka duel 22lb4' shad relaxW czasie holu szczupak min.90+ odprowadziła tego na kiju pod brzeg. 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Wiślany szaleniec jeden z kilku tego dnia 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 CześćZ Norweskiej rzeki 102cmBatson 17lbStella 4000FLinka duel 22lb4' shad relaxW czasie holu szczupak min.90+ odprowadziła tego na kiju pod brzeg.Fajny klimat drugiej fotki; taki skandynawsko-surowy. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Gratuluję wszystkim szczupali. Jednego dnia 3 razy pobiłem swoją życiówkę. W końcu po osiągnięciu 117cm ( mierzył kolega który nawet centa by mi nie podarował ) ustanowiłem swój rekordzik. Chyba nie do ruszenia ale kto wie. Szkoda, że nie krajowa. Ryba piękna, ale 1sze zdjęcie nie spełniało kryteriów JB.PL i zostało usunięte. Edytowane 21 Września 2014 przez mario 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Graty, kawal rybska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Niezłe ma karczycho.Gratulacje.A na co się skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 @bassy gratuluję , niecodzienny wyczyn bić trzy razy zyciowke w ciągu dnia , kawał esoxa brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Jutro wyczekiwana sobota ..........lodka zatankowana,aku naladowane,sprzet przygotowany .......... odcumowanie o godz 7 .............11godzin biczowania ........ .... i tajne miejsca z taaaakimi rybskami .... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 kolego coś ściemniasz ?(żart )miętusy,szczupaki,sandacze!Ty faktycznie łowisz w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 (edytowane) Napewno nie w Olsztynie Gratulacje, piękna bestia... Edytowane 19 Września 2014 przez lukas202 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi