Z Olsztyna Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 kolego coś ściemniasz ?(żart )miętusy,szczupaki,sandacze!Ty faktycznie łowisz w Polsce? a łosoś ? ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Gigantyczny szczupak. @bassy- gratulacje! Taki dzień się za często nie zdarza!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Thx Kamil. Byłem w szoku jak wypłynął na powierzchnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Na poczatku lipca odwiedzil mnie mój przyjaciel aby pobiczowac troszke wode.W sumie nie padly jakies potwory.Ale.....Padlo pare sandalów pod 80 i pare szczuplych 80+Ciekawosta to ,że wiekszość tych ryb, jak i siedemdziesiątaków byla zaatakowana przez mamuśke.Wczorajsze jej poszukiwania przyniosły tyko spotkanie z jej kuzynką 103cm Edytowane 21 Września 2014 przez Z Olsztyna 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsztyniak Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Na poczatku lipca odwiedzil mnie mój przyjaciel aby pobiczowac troszke wode.W sumie nie padly jakies potwory.Ale.....Padlo pare sandalów pod 80 i pare szczuplych 80+Ciekawosta to ,że wiekszość tych ryb, jak i siedemdziesiątaków byla zaatakowana przez mamuśke.Wczorajsze jej poszukiwania przyniosły tyko spotkanie z jej kuzynką 103cmKolego czy te ryby są z naszych okolicznych wód Olsztyna bo ciężko mi uwierzyć hahah tyle czasu łowię i nie mogę się pochwalić takimi wynikami gratulację pięknych rybek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasikonik42 Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Na poczatku lipca odwiedzil mnie mój przyjaciel aby pobiczowac troszke wode.W sumie nie padly jakies potwory.Ale.....Padlo pare sandalów pod 80 i pare szczuplych 80+Ciekawosta to ,że wiekszość tych ryb, jak i siedemdziesiątaków byla zaatakowana przez mamuśke.Wczorajsze jej poszukiwania przyniosły tyko spotkanie z jej kuzynką 103cmPiękne jezioro i cudne rybki,troszkę Wiesiu mi opowiedział i pokazał, pozdrawiam i życzę paru centów więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Na poczatku lipca odwiedzil mnie mój przyjaciel aby pobiczowac troszke wode.W sumie nie padly jakies potwory.Ale.....Padlo pare sandalów pod 80 i pare szczuplych 80+Ciekawosta to ,że wiekszość tych ryb, jak i siedemdziesiątaków byla zaatakowana przez mamuśke.Wczorajsze jej poszukiwania przyniosły tyko spotkanie z jej kuzynką 103cmgratuluję rybek , ale zacznij retuszować fotki ,bo zaczyna się namierzanie Twoich rybnych wód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie trza namierzac.To żadna tajemnica.Łyna w okolocach elektrowni.Ale biorą na prażoną kukurydze w kolorze turkus przechodzący w amarand.I koniecznie o smaku heineken'a :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Mimo to że na kukurydzę??? To śliczne rybska spinningowe. Gratki dla łowcy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Z retuszem 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Z retuszem Się uśmiałem! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Wszystko jasne, wziął na węgorza 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2014 Wszystko jasne, wziął na węgorza Kawał węgorza musiał być skoro listek figowy nie wystarczył . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daro_d Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam mój rekordowy - równo stówka, z ostatniej niedzieli. 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Diabeł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Prawdziwa metrówa , gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam mój rekordowy - równo stówka, z ostatniej niedzieli.Piękny, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 24 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Życiówka dodaje skrzydeł.Gratuluje ! ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) Kolego czy te ryby są z naszych okolicznych wód Olsztyna bo ciężko mi uwierzyć hahah tyle czasu łowię i nie mogę się pochwalić takimi wynikami gratulację pięknych rybek niestety Szwecja Edytowane 25 Września 2014 przez robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 (edytowane) ....no jakos tak wyszlo ze jakis czas temu wyladowalem w Svensolandii.Przez pierwsze 6-7 lat uganialem sie za pajkusiami i sandalkami .......lowiska - jak ktos bywal- to wiePozniej znudzily mi sie troszke ( niektorzy powiedza jak moga sie znudzic metrowki - ano moga ) , i jakies 3-4 latka uganialem sie za pstragami, trociami i ososkamiUwienczeniem byl rzeczny samczyk ososia 16,7 kg ( muszka tubowa wlasnego widzimisia ) ....................no i doszedlem do wniosku ze tu juz bedzie bardzo ciezko cos poprawic i....( chyba ze Gaula)Wrocilem do zeboli ....... Nie to ze przez te ostatnie 4 latka nie plywalem za pajkusiami .....troszke... ale .bardziej za sandalami ,pajki byly przylowem i to raczej niechcianym.Chociaz dwie ryby nie daja mi spokoju :Pierwszy pajkus chcial mi sie pokazac jak grzecznie dlubalem se sandalki .Nieduze,takie okolo2-3kg fajnie braly z ostrego opadu.Pierwszy,drugi,trzeci i ktorys tam wzial i po zacieciu ostro wychodzi z 8mMysle se...hm ..czubek jakis chce mi tu niczym szczupaszek piateczka swiece wywinac ?.....Pod powierzchnia capnal go krokodyl .Bo jak nazwac mamuske ktorej sandacz jakies 60+cm wystawal troszke z jednej str i trochu z drugiej Przy lodzi otworzyla te swoja paszcze i odplynela. Sandalek wygladal ...hm...nieciekawie w stanie agonalnym.A druga maciora atakuje takie sandacze i szczuple po 80+cm . I te panne prosze do tanca od lipca Na razie bezskutecznie . Edytowane 25 Września 2014 przez Z Olsztyna 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 a już podniosłeś ciśnienie że można tak i u nas , niestety długo długo nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 Trollingowy z jeziora 103cm Westin Jatte 23cmGłębokość 11m wobler pracował na ok 6mZdjęcie słabe ponieważ zbyt mocno kręciło pontonem 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktupus Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Wczorajszy szczupal z Sanu. Fota niestety bardzo słabiutka, ale coś widać . 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Niezły kaczor.Musi klenie dobrze stresować Graty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 ....no jakos tak wyszlo ze jakis czas temu wyladowalem w Svensolandii.Przez pierwsze 6-7 lat uganialem sie za pajkusiami i sandalkami .......lowiska - jak ktos bywal- to wiePozniej znudzily mi sie troszke ( niektorzy powiedza jak moga sie znudzic metrowki - ano moga ) , i jakies 3-4 latka uganialem sie za pstragami, trociami i ososkamiUwienczeniem byl rzeczny samczyk ososia 16,7 kg ( muszka tubowa wlasnego widzimisia ) ....................no i doszedlem do wniosku ze tu juz bedzie bardzo ciezko cos poprawic i....( chyba ze Gaula)Wrocilem do zeboli ....... Nie to ze przez te ostatnie 4 latka nie plywalem za pajkusiami .....troszke... ale .bardziej za sandalami ,pajki byly przylowem i to raczej niechcianym.Chociaz dwie ryby nie daja mi spokoju :Pierwszy pajkus chcial mi sie pokazac jak grzecznie dlubalem se sandalki .Nieduze,takie okolo2-3kg fajnie braly z ostrego opadu.Pierwszy,drugi,trzeci i ktorys tam wzial i po zacieciu ostro wychodzi z 8mMysle se...hm ..czubek jakis chce mi tu niczym szczupaszek piateczka swiece wywinac ?.....Pod powierzchnia capnal go krokodyl .Bo jak nazwac mamuske ktorej sandacz jakies 60+cm wystawal troszke z jednej str i trochu z drugiej Przy lodzi otworzyla te swoja paszcze i odplynela. Sandalek wygladal ...hm...nieciekawie w stanie agonalnym.A druga maciora atakuje takie sandacze i szczuple po 80+cm . I te panne prosze do tanca od lipca Na razie bezskutecznie . Gratuluję szczupaków. Natomiast Tobie gratuluję łowisk. Fajnie mieć szansę na spotkanie z takim potworem....niezdrowo się podkręciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi