alex62 Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Wczorajszy szczupal z Sanu. Fota niestety bardzo słabiutka, ale coś widać .No,i to niezłe coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Moj nowy rekord 122cm.....34lb....pozdrowienia z UK 41 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Piękny kaban! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacp Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ależ potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ależ potwór Szczupak też niczego sobie 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Ależ maciora!! I zdjęcie też cieszy oko!! Gratulacje ogromne! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Graty Marcin , piękna mamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bassy Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje. I niech nikt nie mówi że rozmiar nie ma znaczenia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Gratulacje. I niech nikt nie mówi że rozmiar nie ma znaczenia....Ależ Kolego - każda Kobieta Ci powie, że rozmiar nie jest ważny..... Liczy się tylko długość i grubość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Prezentacja też zacna... Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Mozna powiedziec ze kawal ryby w rekach masz. Zacny kolor Pozdro Wysłane z mojego Xperia Z przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Gratulacje:) szczupak roku 2014.? Coś czuje że chyba tak zostanie:) piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niedzwiecki Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Moj nowy rekord 122cm.....34lb....pozdrowienia Gratulacje , ładna sztuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Moj nowy rekord 122cm.....34lb....pozdrowienia z UKTo napisz 2 zdania co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Gratulacje:) szczupak roku 2014.? Coś czuje że chyba tak zostanie:) piękna ryba.Co niektórzy dopiero zaczynają sezon szczupakowy,także kto wie...Szczupak piękny.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chub Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Co do otwarcia sezonu to właśnie wczoraj był mój pierwszy dzień. Pogoda była w ogóle nie "szczupakowa". Ciepło, lampa z nieba, zero fali.....nic nie wskazywało na branie takiej ryby. Do tego pełny zakwit wody. Ze względu na kolor wody postawiłem na agresywnie pracujący wobler Glog w kolorze okonia......Branie nastąpiło w 4-5 rzucie. Mocne udzerzenie i 4-5 metrowy odjazd. Później ryba murowała przy dnie około 3 min zanim ukazała się na powierzchni......wtedy zaczęła się jazda......Około 7 długich odjazdów pod łodkę.....skapitulowała po około 6 min walki. Ryba stała na głębokośći 1,2m:) I to by było na tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 To miałeś super otwarcie...Też bym tak chciał U nas wczoraj pogoda też nieszczupakowa i szczupaków za wiele też nie oglądaliśmy. Dzisiaj miały być sandacze...i też lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 (edytowane) To miałeś super otwarcie...Też bym tak chciał U nas wczoraj pogoda też nieszczupakowa i szczupaków za wiele też nie oglądaliśmy. Dzisiaj miały być sandacze...i też lipa.Tomas ,z tymi otwarciami to....coś jest na rzeczy.Ja też dzisiejszego wieczoru otworzyłem sezon na sandacze i szczupaki.Miały być sandacze, ale taki koleżka zagryzł wobler około 20:00 ,u podnóża gliniastej burty.ŻYCIÓWKA!Dzika ryba z dzikiej rzeki.Bużański predator 99 cm. Ryba oczywiście pływa nadal Sprzęt :MHX ST1204F, 10-42gr ;RYOBI ZAUBER 4000 ;Plecionka Sufix Performance Fuse 20lb Fluo OrangePrzypon wolframowy Kostal 35cm/10kgWobler Parf 9cm ,bardzo stary model. Pozdrawiam Tomi Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pitt piekna ryba ale pierwsze zdjecie nie oddaje tego, dlatego edyta 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beton Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 Piękna ryba Tomek, Gratulacje!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tszonek Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 coś pięknego Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazur.t Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Szczerze zazdroszczę ))) Serdeczne gratulacje. Piękna ryba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Super ryba Tomek,graty,a plecionka sufixa (akurat ta) jest dziadowska (testowałem przez 3 dni w SE i wróciłem do starego P.P. 15lb.). Raz na jeziorze z nie wyjaśnionych przyczyn pękła przy zacięciu z metr od szczytówki.... Moja mała przygoda w obrazkach... (ale się nie liczy bo to Szwecja i do tego na trolla): sprzęt:kijek na MHX DR1086,zauber 4000,linka sufix performance fuse 20lb.(nie polecam) i mój okonek sdr 17cm jadący na + - 9 metrach. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Tomek i Wojtek chłopy szczere gratulacje!!! Tomek piękny dziki i nasz Bużański szczupak Napisz proszę czy w nocy gdy wziął to głęboko zassał tego Wojtkowego woba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 Super ryba Tomek,graty,a plecionka sufixa (akurat ta) jest dziadowska (testowałem przez 3 dni w SE i wróciłem do starego P.P. 15lb.). Raz na jeziorze z nie wyjaśnionych przyczyn pękła przy zacięciu z metr od szczytówki.... Moja mała przygoda w obrazkach... (ale się nie liczy bo to Szwecja i do tego na trolla): DSC_0062.JPGDSC_0067.JPGDSC_0068.JPGDSC_0070.JPGDSC_0078.JPGDSC_0080.JPGDSC_0082.JPGDSC_0087.JPGDSC_0089.JPGDSC_0110.JPGDSC_0125.JPG sprzęt:kijek na MHX DR1086,zauber 4000,linka sufix performance fuse 20lb.(nie polecam) i mój okonek sdr 17cm jadący na + - 9 metrach.Wojtek dzięki za uznanie .Nigdy nie byłem i prawdopodobnie nie będę w Szwecji.Znam za to dość dobrze,podobnie jak Ty realia naszych Bużańskich łowisk i taka ryba jest moim skromnym zdaniem dużo większym osiągnięciem niż skandynawskie metrówki.Po wielu latach,pierwszy naprawdę ładny szczupak. Plecionka Sufixa Performance Fuse ....no cóż ,szału nie ma i dupy nie urywa.Szybko się strzępi,traci kolor i wytrzymałość.Nie wiem jak wypadnie w warunkach czystej i bez zaczepowej wody,bo w zwaliskach i kamieniach nie radzi sobie zupełnie . Dobrze że kupiliśmy tanio.Nie łowię często więc może wystarczy do końca bieżącego sezonu,tym bardziej że mam jeszcze 2 szpule. Tomek i Wojtek chłopy szczere gratulacje!!! Tomek piękny dziki i nasz Bużański szczupak Napisz proszę czy w nocy gdy wziął to głęboko zassał tego Wojtkowego woba?Dzięki Przemek.Szczupak zagryzł wobler dość pewnie ,ale nie łapczywie.Hol był szybki 2-3 min.,a następne 2 minuty próbowałem wziąć go ręką i jakoś się udało.Tylna kotwica wbita była w okolicach języka i nasady skrzeli ,przednia w nożyczkach.Trochę krwi puścił ale po reanimacji żwawo odpłynął.Nagrywałem nawet film z wypuszczenia ,ale nic...a na nim nie widać.Wobler był Pawła @Parf i pochodzi z czasów kiedy Paweł robił jeszcze woblery na ryby a nie na wędkarzy Fotki w wątku autorskim Pawła.Żałuję tylko ,że nie było żadnego kumpla do pomocy przy fotkach .W ciemnościach ciężko o dobre ujęcie z samowyzwalacza w mojej małpce. Pozdrawiam Tomi 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 29 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2014 (edytowane) Tomek....jeszcze raz grattulacje ....następnym razem mów, że jedziesz Wojtek....sam wiesz że się nie liczą :D Edytowane 29 Września 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi