WhiteWillow Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 U mnie dzisiaj ogólnie kiepsko z braniami.Do godziny dziewiątej coś się jeszcze działo...i udało się skusić jednego fajnego szczupaka.Rybka mierzyła 93cm,a przynętą był perłowy Shaker 12cm.IMG_0742-crop (Kopiowanie).JPG A tu ktoś się pręży?Tylko nie wiem,czy ja,czy ryba? 20141004_071817 (Kopiowanie).jpg Ja Ci dam takie ryby pod moja nieobecność łowić! Czekaj no, jak tylko wróce to wszystkie pokłuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Ja Ci dam takie ryby pod moja nieobecność łowić! Czekaj no, jak tylko wróce to wszystkie pokłuję A kiedy wracasz. Zew Litwy czuję.... . I Tomek88 też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Ja Ci dam takie ryby pod moja nieobecność łowić! Czekaj no, jak tylko wróce to wszystkie pokłuję Chyba chciałeś powiedzieć,że ja będę je kuć,a Ty będziesz mi pstrykał fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Kontynuuję.Dobra passa trwa Wczoraj Bug dał ponownie.Dzika i zła rzeczna mamuśka.Ryba uderzyła w agresywnie podbijaną ukleję RH 10.Branie bardzo mocne,z natychmiastowym odjazdem na hamulcu.Podejrzewałem grubą rapę .Głębokość łowiska około 2,5 metra,pojedyncze zwary nad nierównym dnem.Ryba w znakomitej kondycji,silna i waleczna,ciężko było podebrać ją ręką.Fotki z samowyzwalacza i lepsze niż te z przed tygodnia,bo w świetle dziennym Oczywiście C&R Sprzęt:MHX ST1204FRyobi Zauber 4000Sufix Performance Fuse 20lbStanmar 35cm/10kgUkleja RH 10- starszy model Pozdrawiam Tomi 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 ....znowu odpuściłem wyjazd i znowu samojebka .... a ty Tomek w jakimś cyklu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2014 Tomas, Gratulacje !!! Ach te Twoje klimatyczne wody... :0) Twoja mina faktycznie oddaje pełen wyraz wstrętu względem szaleńczych działań pajka na łajbie, heh.Akurat zebrało mu się na harce i trochę się zmarszczyłem A tak w ogóle zapraszam na klimatyczne łowy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Szczupaki są bardzo chimeryczne, brania delikatne, żerowania jak już są to przez krótki okres w ciągu dnia.Od czasu do czasu coś się uwiesi ale to już nie to co na wiosnę. wolne prowadzenie, sporo brań na skrętach podczas opadu przynęty, kolory przynęt jasne - najlepsze srebrne z brokatem PS@bigrafi dzięki za "Krótki kurs wrzucania zdjęć na forum" jakoś sobie poradziłem, jak widać przydało się :-) Edytowane 7 Października 2014 przez @Wojti 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) Koledzy, piękne szczupaki.@Wojti - podziwiam regularność i życze Tobie tej jesieni potężnego szczupaka !U mnie pogoda sie popsuła jakby ze 3 zakonnice się powiesiły gdzies w okolicy.Mimo to nie warto odpuszczać. Teraz będzie szansa na największego... Nasz dzisiejszy wspólny, deszczowy portret Edytowane 7 Października 2014 przez Marcel 47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 Świetna fota!! Ryba jak zawsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 @Marcel dalej będę stawiał sobie za wzorzec Twoje fotki, gratuluje tej powyżej dla mnie 10/10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Piękna rybcia i fota Marcel!Gratulacje:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Big mamcia bawi sie ze mna chyba w .......A juz na pewno zaczyna mnie wkurzac ,bo niby skad mam wziasc takiego woblerka Na zywca takiego moze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 11 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2014 Big mamcia bawi sie ze mna chyba w .......A juz na pewno zaczyna mnie wkurzac ,bo niby skad mam wziasc takiego woblerka Na zywca takiego moze Witaj. No to masz pewien "duuuży" problem, i drugi też spory z takim wabiem. Ale nie poddaj się, nie daj się big mamie sprowadzić do parteru, z tym żywcem to rozpaczliwiec i punkt dla niej, a Ty jak mi się wydaje jesteś kreatywny i byle co ani kto nie robi na tobie wrażenia. Z tą mamuśką warto "zatańczyć", będę kibicował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 12 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Do metra zabrakło cztery centymetry,ale to nic,bo rybka byłą bardzo silna i waleczna.Grubaśna nie była,ale dopiero pażdziernik i szczupaki chyba w końcu zaczną się obżerać. 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Ładny, taki zielonkawy. Płetwy też ideał Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 Do metra brakło jednego centymetra, 3 razy mierzony i jedynka z przodu nie chciała wskoczyć 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Co to na rękojeści? Ściąga? ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Fajny pajk, a do tego nowy kongerek ochszczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daaaro Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Ta folia to skrytka dla grzybów i pleśni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryzon Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 co do foli to tak wiem że niedobrze ale ciągle mi brakuje czasu, mam kijek od tygodnia bo poprzedni się złamał, a łowić się chce i szkoda czasu na zdejmowanie jak mi się przeszkadza:) ale dziś to zrobię bo naprawdę tak piękna ryba z tak brzydką wędką.I to mistral aqua spin nie kongerek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Korek mnie zmylił Tak wogóle to mi właśnie wprzyszło do głowy, że trzeba by wkońcu coś za szczupłym pochodzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 http://www.zgorzelec.info/index.php?k_d=27&id=11461&long&t=news2bJeżeli to nie miejsce na takie info proszę przenieść.Resztę pozostawię bez komentarza, szkoda się wysilać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 15 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2014 Trzy dni biczowania wody (sob, niedz, pon) i tylko jeden taki młodzieniec godny zdjęcia 75cm.Duże przynęty nie działały i przy zmianie na małą wahadłówkę się skusił. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BoatRent Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 dzisiejszy wypad nad Narew. Planowałem Zandera ale nic się nie działo więc postanowiłem pobuszowac po płytkiej wodzie i udało się. Rybka 104cm, wagi nie maiłem ale na oko około 8kg. Sprzęcik to: kijek made by Fishing Center 5-18gr, multik Metanium HG, plecionka 0,12 , fluorocarbon 8kg więc walka była niesamowita i dosyć długa. 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Pajk-patriota ...a witamy...witamy witaminy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi