Skocz do zawartości

Szczupaki 2014

Maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

..jeżeli wypuszczasz taką rybę, to fajnie zrobić jej zdjęcie..na którym zobaczysz tą różnicę :) ...

Waga wagą, mierzyć też trzeba umieć...często, gęsto widzę ryby mierzone po ciele co dodaje jej kilka cm in plus...

• Like 2

..jeżeli wypuszczasz taką rybę, to fajnie zrobić jej zdjęcie..na którym zobaczysz tą różnicę :) ...

Waga wagą, mierzyć też trzeba umieć...często, gęsto widzę ryby mierzone po ciele co dodaje jej kilka cm in plus...

może i daje ale co to za róznica? duzy szczupak to duzy szczupak.

wazne zeby go szybko i bezpiecznie wypuscic

polecam film "In pursuit of the Water Wolf"

lowią tam wielkie ryby na muche powyzej 125cm. warto zobaczysc jak sie z nimi pięknie obchodzą.

pozdrówka

Edytowane przez peresada
  • Like 1

Powrót nad Wode po 3 miesiącach no i Nowe PB! 80 Z Dużym Plusem ,Cieszy jeszcze Bardziej bo złowiony na Przynęte Firmy Spin-Mad :)

JIGMASTER KRÓLEM , POLECAM :)

W czymże się ten "król" wyróżnia? łowię nim czasem ale może czegoś nie wiem?

Gratuluję PB :)

Edytowane przez popper

W czymże się ten "król" wyróżnia? łowię nim czasem ale może czegoś nie wiem?

Gratuluję PB :)

Przede Wszystkim , sposób prowadzenia przynęty jest Bardzo ważny , nie raz z Ojcem Łowiliśmy na tę samą kolorystyke i model i łowił tylko jeden bo liczy się sposób prowadzenia a z Tym trzeba kombinować. Moja najczęstsza metoda prowadzenia tej Przynęty to łowienie z Opadu i powiem Ci że bez róznicy jaka to jest woda czy głęboka czy płytsza , mniej rybna czy bardziej efekty są przeważnie zawsze , wiadomo lepsze lub gorsze , nie zawsze rybka nadaje się na Forum ale Cieszy Tak Samo :)

Przykry widok ale ja w innej kwestii, może mnie wzrok myli ale zwykle wagi tego typu są do 50lb, wskazówka zatrzymała się mniej więcej w połowie na 25lb co daje +/- 12 a nie na 25kg.

pozdrawiam!