Z Olsztyna Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Oj tam oj tamLb czy kg ...no pomylilo im sie Waga Jaxona AK - WA120 ,faktycznie do 22kgJakies dziwne te wagi teraz robia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Szczupak ładny, ale z wagą to ktoś pojechał jak Biegan... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skob.el Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 (edytowane) całe 86cm szczęścia i ok 5kgA wracając do ... nie mogłem tego nie skomentowac.... trzeba było jeszcze zołędzi położyc i kasztanów obok...A tak na marginesie to nawet łowca nie zna marki swego narzędzia zbrodni....Bo to na 100 % jest Mistrall Aqua o !!! C&R - Catch and Reklamówka !!!! Edytowane 15 Grudnia 2014 przez pitt regulamin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMax Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 weekendowa Narwiańska mamuśka- 104cm oraz przy okazji jej zeszłoroczna siostrzyczka 107 Sprzęt to Mikado Inazuma Flash Zander oraz kołowrotek RedArc 10400pozdrawiam 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Fajne ryby Panowie, GRATULACJE ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Fajna rybka Macieju, miło Cię widzieć na forum Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 A tak na marginesie to nawet łowca nie zna marki swego narzędzia zbrodni....Bo to na 100 % jest Mistrall Aqua o !!! Ktoś tu nosa zadziera a uważnie nie czyta kolega pisał że to Mistrall Aqua Piękne ryby panowieJa w tym roku łowię sporo i sporo wyciągam, ale moje pajki kiepsko rosną, 75cm przekroczyć nie chcą, chyba trzeba im na tarle drożdżami zanęcić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Cześć! Ostatnio mam mało czasu, bo pracuję w kilku firmach. Chociaż niekiedy po pracy lub między pracą mam 1,5-2h wolnego do zmierzchu, więc śmigam nad wodę. Tu rybki z ostatniego miesiąca; ps szkoda, że nie mam więcej wolnego czasu...... z pewnością było by więcej rybek. Sprzętowo; Fenwick Aetos do 18g, ABU REVO STX, PP 20lb oraz SEBILE Magic Swimmer Soft 105-130mm fluo 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Ładne rybki kolego znalazłeś na tej stojącej wodzie.Gratulacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMax Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Dzięki za miłe słowo. Ciebie Adam również miło widzieć, szczególnie nad wodą.Do zobaczenia przy sandaczowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 (edytowane) Waga ciężka z ostatniego weekendu. Jezzzzu ale pizgało złem w ten dzień. Złapana zaraz przed tym jak się na nas jezioro rozgniewało na dobre Pozdrawiam Melek Edytowane 20 Października 2014 przez Melanzyk 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 GratulowałWidze że ryba ze sporej wodyPodaj prosze pare szczegulów.Czy ryba z górki,z blatu, czy z podwodnej zatoczki.Temperature wody i głebokośćZ góry podziękowal i pozdrowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Be Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Przykry widok ale ja w innej kwestii, może mnie wzrok myli ale zwykle wagi tego typu są do 50lb, wskazówka zatrzymała się mniej więcej w połowie na 25lb co daje +/- 12 a nie na 25kg. pozdrawiam!Mam identyko wagę w sklepie i w tym miejscu gdzie zatrzymała się wskazówka wagi jest około 12,5kg. Jest to waga do 25kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 GratulowałWidze że ryba ze sporej wodyPodaj prosze pare szczegulów.Czy ryba z górki,z blatu, czy z podwodnej zatoczki.Temperature wody i głebokośćZ góry podziękowal i pozdrowił Toniowa ryba złapana w trollingu na 15m. Przynęta szła w pół wody. Jezioro według wikipedii ma ponad 100km2 powierzchni.Pozdrawiam ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Piękna mamuśka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturo1201 Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 GratulowałWidze że ryba ze sporej wodyPodaj prosze pare szczegulów.Czy ryba z górki,z blatu, czy z podwodnej zatoczki.Temperature wody i głebokośćZ góry podziękowal i pozdrowił tia.... i jeszcze namiar GPS zapomniałęś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 tia.... i jeszcze namiar GPS zapomniałęś napisać Widać że nigdy nie interesowaly cie ryby duże i bardzo dużeZadowalasz sie przypadkowymi braniami Nie chce mi sie ci tłumaczyc zachowań dużych szczupłuch na dużych akwenachJak zaczniesz sie uganiać za rybami powyżej 110cm to po 2-3 latach zrozumiesz moje pytamiePozdrowil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Witajcie! Wstawię jeszcze jakieś rybki z ostatniego miesiąca. Jeden na Berkleya 15cm drugi na Sebile Magic Swimmer Soft 130mm fluo + offset. Sprzętowo Fenwick Aetos do 18g, Fenwick Smallmouth do 28g, Abu Revo STX i Abu REVO Premier. Pozdrawiam! 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 A ja z przewodnikiem sprzętowo chyba troche do tyłu jestem :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Nieźle Maciek! Konkret krypa i fajne ryby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Maciek, czym Ty je karmisz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Wywodzi granulat łódka czasem nie widziałeś na FB ?? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grubyzwierz Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Fajne te Wasze szczupaki, graty! Edytowane 21 Października 2014 przez grubyzwierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wklejam jeszcze dwie rybki, sprzętowo wszystko jak wyżej. Większość ryb pada na Sebile Magic Swimmer Soft. Nie wiem czy ten krwawy dżordż nadaje się na j.pl Ale taki urok naszego wędkarstwa. Pozdrawiam! 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Wklejam jeszcze dwie rybki, sprzętowo wszystko jak wyżej. Większość ryb pada na Sebile Magic Swimmer Soft. Nie wiem czy ten krwawy dżordż nadaje się na j.pl Ale taki urok naszego wędkarstwa. Pozdrawiam! Gratulacje. Lekko krwawy, przy goleniu się zaciął. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi