EMMS Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Po długiej niebytności na forum w końcu i ja się trochę uaktywnię Czasami zdarza mi się odłożyć Bustera na bok Edytowane 22 Października 2014 przez EMMS 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Jakie duże i jakie kolorowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Stary, ale kotwy to Ty sobie w tych busterach powymieniaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 I ta Papuga i Papuga 2.0 są już niestety Ś.P. więc już się nie uda Ale cała reszta kompanii po dosłownym zalaniu szkierową wodą czeka na drugi komplet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Co to za gruby gumiś dynda na ostatniej focie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 McRubber, szwedzki szpeciel Jeśli nie macie w Danii, mogę dać kilka namiarów na pv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 (edytowane) Mamy, mamy i to w "promocyjnych" cenach Dzięki!P.S. A "świnię" soft masz gdzieś pod bokiem? Edytowane 22 Października 2014 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Promocyjne, znaczy się 10kr zniżki przy zamówieniach online? Soft świnki będą w następnej pace, to była dopiero partia testowa gumowych specjałów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 (edytowane) Być może? Na miejscu, promocyjne oznacza 40zł/szt. za większego i niewiele mniej za Jr.,ale świnkę choć jedną bym przygarnął, z ciekawości choćby . Pamiętaj o mnie przy następnym zamówieniu . Co by w temacie było... Edytowane 23 Października 2014 przez PLECIONA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Wklejam jeszcze dwie rybki, sprzętowo wszystko jak wyżej. Większość ryb pada na Sebile Magic Swimmer Soft. Nie wiem czy ten krwawy dżordż nadaje się na j.pl Ale taki urok naszego wędkarstwa. Pozdrawiam! Sorki Macku, Wstawiales i wstawiasz na j.pl wiele fajnych i okazowych ryb. Po cholere taki widok? Co to zmieni? Kazdy wie, ze czasem poplynie troche krwi, ale czy musimy to pokazywac? Ta fota niczego nie zmienia i niczego nie wnosi, a tylko szpeci... Takie moje zdanie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 cosik ode mnie w temacie, bo rybki sie ruszaja, jak to jesienia bywa... bylo ostatnio sporo 90-tek, a i jakas metroweczka trafi sie dla cierpliwych. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Podkabanek ok, ale mamuśka wyszła nader spektakularnie Piękna, zdrowa ryba ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Piękne ryby i zdjęcia...A przynęta....Ostatnio moja ulubiona i coś czuje,że długo się to nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mateusz ,a nie straszno na takim plywadelku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Piękna rybka , sweeper rządzi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Piękny zębacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Mateusz ,a nie straszno na takim plywadelku? Bywa straszno jak obok przepływa 150 metrowy kontenerowiec... ;-) Jak wieje, to wynoszę się na rzekę. Na moich sporych akwenach jak dmuchnie to z falami nie mam szans... Do 3-4 bft smigam bez trzymanki! ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Yyyyyy. W kwestii walki z falami...Ty wiesz co ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Hehe.No tak , kontenerowce Nie są takie groźne.Kiedyś stoje jakieś 200m od zakrętu i dłubie zębole Pewien aborygen co chwile coraz bliżej mnie sie przesuwa ,bo nie może żdzierżyc braku biórów.Po pewnym czasie w popłochu wyciąga kotwice.Nasłuchuje...( kontenerowce słychać z dosyć daleka )....nic, ale zapobiegawczo odpalam i czekam......Z za winkla wyplynąl wojskowy okręt Ledwo zdążyłem wyciągnąc kotwice i ustawić jakoś lódkeMyślałem że salto wywine ,bo skubańcy płyneli nader szybko. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Przypadkowy przyłów w czasie cyklicznego i regularnego rzucania do wody przynęty oraz ściągania jej. 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Szmery bajery, bagna wodery 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erixon Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 (edytowane) Taki pistolecik z małej rzeczki Edytowane 24 Października 2014 przez erixon 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gimmick Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Odrzańskie 90+ z dzisiaj. 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ostatni w tym rokuJezioro, zatoka o gł 2,5m, branie na skraju zielskaPrzynęta typu "bulldog" ok. 30cmtem.wody 7,4C11.10.2014, 16.20 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1 Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 No i trafiło się ślepej kurze ziarnko: https://www.youtube.com/watch?v=QGooDBw4c44&feature=youtube_gdata Dziękuję kolegom po kiju za nakręcenie filmu i podebranie następnego +90 bo mój podbierak dokonał żywota po powyższym :-) 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi