vBartek Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Fajna rybka i jeszcze fajniej że wróciła do wody Pewnie mnie zabijesz ale muszę to napisać... jako, że jestem fanem gitary basowej i fajnych riffów to pierwsze 7 sekund filmiku mnie po prostu rozwaliło na kolana (w pozytywnym sensie ) Perfekcyjna wstawka z tą muzyczką 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Zadna madam krokodilla nie chciala potancowac przy sztormowej pogodzie Udalo sie tylko wydlubac na parkiet mlodsza siostrzenice - za co podziekiwal 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 27 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2014 Trafił sie znów rzeczny rozbójnik, z tygodnia na tydziej do metra coraz bliżej, oby sie udało Foto znów robione samemu z samojebki, i dziwnie ryba wyglada na max 60cm jak dla mnie to dołaczam foto przy kiju ( iri lucky 305) sprzetowo:lucky 305, zyłka 0,22 trabuco feeder, na końcu kopytko mikado 5cm na 10g głowce, woda w rzece 80cm ponad norme, hol ok 1,5min 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melanzyk Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Wczoraj o 8 rano skonczyłem 4-tą nockę i zamiast odpoczywać udałem się na jezioro Wynikiem tego była taka oto rybka ;-) Pozdrawiam Melek 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A ja dwie fotki tego samego szczupaka jako małego i jako większego 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 "W tak pięknych okolicznościach przyrody i tego... i niepowtarzalnej" mam wrażenie, że jest tylko parę minut(2) starszy między zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Sekund 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanuszD Opublikowano 29 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 Sekund Może strachu się najadł co niemiara tyle że utył, a to by tylko potwierdzało, że czas to pojęcie względne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Witam,taki przlów przy sandaczowaniu z głębokości około 12m-14m. Dał sie namówić na połkniecie 3" gumki fisharrow shad w kolorze problue/silver.Mordka:) i siup 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ładny przyłowik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yffea Opublikowano 30 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Ładny przyłowik Dzięki. W niedzielę powtórka. Zobaczymy co tym razem się uda. Niestety gumka została na dnie:(. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Gruuube 97 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Przy sandaczowaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Przy sandaczowaniu? Nie , to nie przyłów , tam nie ma sandaczy . Dziabnęła na gumowego rainbow-a 18cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 O, czyli kombinujesz Dobrze, dobrze to wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 31 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2014 Gruuube 97 Z photoshopa sie nie liczy. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 WitamGratulacje dla poprzednikow.Jest co podziwiać i to mobilizuje, bo pogoda za oknem nie zacheca wychylenia nosa. Migawki z lowiska ! Pozdrawiam Marcin 37 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kierep Opublikowano 1 Listopada 2014 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Życiówka 106 cm. st croix AVS70MF2 & team dragon FD 930iZ, manns predator 3. 59 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 (edytowane) Naprawdę ładny pike . @Marcel, widzę, że nieźle gryzą .Zazdraszczać . Edytowane 1 Listopada 2014 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Wielki pike z małej wody Piękny! Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Na tej wodzie,to pewnie niezła jazda była z takim klamotem.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Życiówka 106 cm. st croix AVS70MF2 & team dragon FD 930iZ, manns predator 3. REWELACJA! Gratuluje ! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c1esla Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Życiówka 106 cm. st croix AVS70MF2 & team dragon FD 930iZ, manns predator 3. ale zajebisty , wydaje się za większego , prze Świnia Holandia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sol321 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Życiówka 106 cm. st croix AVS70MF2 & team dragon FD 930iZ, manns predator 3. Piękny zębacz. Gratulacje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 tak holandia. walka była słabiutka spodziewałem się ostrych odjazdów i skoków, po braniu myślałem ze ciagne 50 a tu wynurzył sie taki smok. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi