Filip14 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Świetny pike ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BGM Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 piękny okaz graba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Gratuluję!@Marcel, jak zwykle równa forma.@Kierep- piękne wejście i świetna prezentacja ryby! PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Ale piękny kolos .Gratulacje.Nie do uwierzenia , że siedział w takiej rzeczce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greku35 Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 tak holandia. walka była słabiutka spodziewałem się ostrych odjazdów i skoków, po braniu myślałem ze ciagne 50 a tu wynurzył sie taki smok. pozdrawiam już jakoś tak z nimi jest że im później tym mniej walczą, znajomi w szwecji w listopadzie metrówki ciągną jak worek, zero walki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Upalona tymi zielichami co rosną. Miala chillout w bani Tak na powaznie to graty, bo ryba piekna i kondycja jak widać dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 WitamGratulacje dla poprzednikow.Jest co podziwiać i to mobilizuje, bo pogoda za oknem nie zacheca wychylenia nosa. Migawki z lowiska ! Pozdrawiam MarcinTy to dopiero wymiatasz. A pamiętam jak zaczynałeś....Chyba tam się do Ciebie wybiorę. Trzymaj mnie za słowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 1 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 Piękne rybki.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 (edytowane) Takie tam maluchy Edytowane 10 Listopada 2014 przez wyjec 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vrpona Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Kierep szczupaczek mistrzostwo świata Piękny grubas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dziś nad Dunajcem okolice Tarnowa.Zlowilem szczupaka o dł 56cm.Wiem że to nie wyczyn i niespełnia min.Szczupak miał w połowie dł obustronne zranienia czyt.ślady po zębach, po bracia kanibalu.Wypuscilem biedaka.Liczę na spotkania z blizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Dziś nad Dunajcem okolice Tarnowa.Zlowilem szczupaka o dł 56cm.Wiem że to nie wyczyn i niespełnia min.Szczupak miał w połowie dł obustronne zranienia czyt.ślady po zębach, po bracia kanibalu.Wypuscilem biedaka.Liczę na spotkania z blizną.Spoko, blizna mogła być i po 70cm rybie. Nie od razu oznacza kolosa grubo ponad metr. W tym roku obserwowałem dwa szarpiące się szczupaki, jeden trzymał drugiego w pysku i były praktycznie tej samej długości 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Nie myślę że drasnal go jakiś gigant, ale w okolicy jest takie duże zatopione drzewo i parę razy widziałem "fale uderzenowa". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 4 godz biczowania wody i tylko jedno branie ale jakie!Mocne uderzenie ale walka już jak z Zombim.94cm Fenwick HMX 2,74 do 28gbiomek 3000' 00pletka 0,14guma berkley 11cm 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 2 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2014 Ja dzisiaj widziałem szczupaka 111cm, ryba cała i zdrowa wróciła do wody, naszej polskiej wody. Dwie godziny po tym spada mi z kija potężny szczupak. Do teraz oglądam trzydziesto sekundowy film i zadaję sobie pytanie "dlaczego?!" Piękne to nasze wędkarstwo! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpinDoktor Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Życiówka 106 cm. st croix AVS70MF2 & team dragon FD 930iZ, manns predator 3PPiękna ryba...Gratuluje Ryby Życia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FredTheRed Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Piękne rybska łowicie. Pogratulować! Ta 106 wygląda na 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Piękne szczupaki , robi się u nas pomału Szwecja . Widać , że zaczynamy dbać o nasz rybostan . Przynajmniej my z portalu j.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Piękne szczupaki , robi się u nas pomału Szwecja . Widać , że zaczynamy dbać o nasz rybostan . Przynajmniej my z portalu j.plJa tam widzę głównie zagraniczne kabany. Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Piękne szczupaki , robi się u nas pomału Szwecja . Widać , że zaczynamy dbać o nasz rybostan . Przynajmniej my z portalu j.plA ja myślałem, że to przez Neostrade. Tera każda wieś nią stoi...w sensie.. pochwalić się można. Szwecja...Żałuję, że tylko na komunię połowić mi dane ???? Edytowane 3 Listopada 2014 przez PLECIONA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 No to wrzutka z naszej, polskiej wsi kujawsko-pomorskiej obciąłem sobie tak dziwnie w telefonie i już tak zostało. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Sławek, miałeś fajne zdjęcie☺ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 i zmarznięte ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekc1991 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Panowie jaka u Was temperatura wody ??u mnie na 70ha to 11 stopni prawie. Coś słabo idzie w dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martin77 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 U nas w niedzielę na ZZ było 5,5 st Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi