Skocz do zawartości

Szczupaki 2014

Maciek1

Rekomendowane odpowiedzi

tak holandia. walka była słabiutka spodziewałem się ostrych odjazdów i skoków, po braniu myślałem ze ciagne 50 a tu wynurzył sie taki smok. pozdrawiam :)

już jakoś tak z nimi jest że im później tym mniej walczą, znajomi w szwecji w listopadzie metrówki ciągną jak worek, zero walki ...

Witam

Gratulacje dla poprzednikow.

Jest co podziwiać i to mobilizuje, bo pogoda za oknem nie zacheca wychylenia nosa.

Migawki z lowiska !

mRZt1xC.jpg

BmMbiDo.jpg

aRejkmd.jpg

WCtKOxH.jpg

Pozdrawiam Marcin

Ty to dopiero wymiatasz. A pamiętam jak zaczynałeś....

Chyba tam się do Ciebie wybiorę. Trzymaj mnie za słowo.

Dziś nad Dunajcem okolice Tarnowa.Zlowilem szczupaka o dł 56cm.Wiem że to nie wyczyn i niespełnia min.Szczupak miał w połowie dł obustronne zranienia czyt.ślady po zębach, po bracia kanibalu.Wypuscilem biedaka.Liczę na spotkania z blizną.

Spoko, blizna mogła być i po 70cm rybie. Nie od razu oznacza kolosa grubo ponad metr. W tym roku obserwowałem dwa szarpiące się szczupaki, jeden trzymał drugiego w pysku i były praktycznie tej samej długości :rockon:

• Like 1

Ja dzisiaj widziałem szczupaka 111cm, ryba cała i zdrowa wróciła do wody, naszej polskiej wody. Dwie godziny po tym spada mi z kija potężny szczupak. Do teraz oglądam trzydziesto sekundowy film i zadaję sobie pytanie "dlaczego?!" Piękne to nasze wędkarstwo!

• Like 2

Piękne szczupaki , robi się u nas pomału Szwecja . Widać , że zaczynamy dbać o nasz rybostan . :)

Przynajmniej my z portalu j.pl

A ja myślałem, że to przez Neostrade.

Tera każda wieś nią stoi...w sensie.. pochwalić się można. Szwecja...

Żałuję, że tylko na komunię połowić mi dane ????

Edytowane przez PLECIONA