czocho Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 W tym sezonie odpuściłem kompletnie szczupaki ...nic nie pobudza tak wyobraźni jak ryba z wąsem Ostatnio coś tam wydłubałem na casta przy rozpracowywaniu nowej mety z Porucznikiem(wasmar) lekki spadzik i opadzik Sprzętowo Daiwa Black Generation 17lb+Chronarch 206E + Verivas 20lb+ Bass Assasin 4" + KAC MORDERCA!!!!!!!!!! 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Zdjęcia fajne , szczupaczek także niczego sobie .Gratki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 @czocho mina faktycznie trochę kacowa, ale może aromat "dnia poprzedniego" dodatkowo przyciąga ryby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 ...można powiedzieć, że Marcin mnie zabrał prosto ...z extreme -halloween-najeba-party także jeszcze dobrze szumiało ...na szczęscie wykazał się cierpliwością i opanowaniem rasowego snajpera jeszcze raz dzieki za udany wypad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Graty Kamilu, czyżby z wody, na której spotkaliśmy się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Nie Bartek...ten akurat z kujawsko-pomorskiej Daj znać jak bedziesz uderzał na bajoro jeszcze w tym sezonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasmar Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 ...można powiedzieć, że Marcin mnie zabrał prosto ...z extreme -halloween-najeba-party także jeszcze dobrze szumiało ...na szczęscie wykazał się cierpliwością i opanowaniem rasowego snajpera jeszcze raz dzieki za udany wypad Następnym razem budzik (telefon) będziesz musiał podłączyć pod wysokie napięcie. Elektrowstrząsy to chyba jedyna skuteczna metoda na Ciebie... Ps. Nie ma za co. Do następnego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Jeśli pogoda pozwoli, to kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 6 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 No ,no Kamil fajny zębacz i super foty.graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Co tam pogoda liczy się towarzystwo i radość z łowienia ) 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FredTheRed Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Hmmm kolor na ostatnim zdjęciu prawie jak amerykańskie musky Ładna rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Ładny kaczak Tomku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 7 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2014 Gratulacje Tomek...chyba z tej samej wody co mój??? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Dziękuję W tym deszczu naprawdę cieszyły aż się cieplej robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Fajny esox i gratulacje udanych połowów , pomimo niesprzyjających warunków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2014 Co tam warunki, rybki wszystko wynagrodziły choć do setki ciutulek zbrakło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Z ostatniej wyprawy 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Taki à la torpeda. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Dzisiejszy szczupaczek przy okazji zawodów wędkarskich.Niestety przegrał z pierwszym miejscem o centymetr:)Pozdrawiam!Adam. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas202 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Adam, wygrałeś tamten był naciągany Gratulacje, fajny zębaty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Dzisiejszy szczupaczek przy okazji zawodów wędkarskich.Niestety przegrał z pierwszym miejscem o centymetr:)DSC00948.JPGPozdrawiam!Adam.Zawodnicza ósemka i to mocna Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek19176 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 http://www.pzw.org.pl/home/wiadomosci/105050/60/ile_wody_jeszcze_musi_uplynac Dzis natknąłem się na ten artykuł na fb. Poraża mnie mentalność ludzka osób, które komentują to wydarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Lukas202-niestety byłem przy mierzeniu ryby, za cholerę nie chciał być krótszy:-) ryba była obecnego Mistrza Polski w Spinningu więc tak bardzo nie przegrałem;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Kolejny piękny szczupak pozostał już tylko wspomnieniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirkus Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Gratulacje kolego chojny83 , ładny bandziorek:-) Mam pytanie do Ciebie odnośnie jez. Lubiąż ,czy ostatno miejscowe esoxy wykazywały chęć do współpracy ? Pytam , bo niedługo będę prawdopodobnie przejazdem koło Międzyrzecza i ciężko mi jest przejechać obok tych pięknych jezior nie zatrzymując się choćby na kilka godzin:-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi