chojny83 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Zależy co to dla Ciebie szczupak? Na ilość to takich pięćdziesiątaków idzie połapać, taki powyżej siedemdziesięciu centymetrów to już okaz i rzadkość. Promocja a co za tym idzie presja nie wpłynęła niestety pozytywnie na to jezioro, moje kiedyś ulubione jeziora.Choć szczerze napiszę, że miałem ostatnio przyjemność fotografowania stojedenastki, która wróciła do wody, więc kto wie... Edytowane 10 Listopada 2014 przez chojny83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Szczerze przyznam, że szczupak to dla mnie ryba zepchnięta na margines,choroba boleniowa i kleniowa skutecznie ogranicza mi czas polowania na zębate, ale dziś .......Niespodziewany przyłów ,w totalnie dziwnym miejscu jak na ta porę roku,płytka na pół metra woda, leniwie przepływająca nad małą rafką,zapuściłem woblerka (minnow classic 6f produkcji JAZ-a)pod sam brzeg ......napięcie linki i "pstryk". Zwariowałem po zacięciu totalnie ,mamuśka chyba też....80cm tęgiej babki z Warty wygląda tak: 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Naprawde grubiutka ;-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 10 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Naprawde grubiutka ;-)W rzeczy samej,ten woblerek chyba miał być deserem......gdybym chwycił ja inaczej, to brzuch wisiał by jej chyba do podłoża hahaha. Mega silne babsko,fotka wyszła na ułamek sekundy zanim prysła w tą miękką trawkę hahah.Później wypuszczona już na otwartej wodzie ,może podrośnie,choć ciężki okres ją czeka..nad rzeką niestety las żywcówek ....... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornetes Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) .. Edytowane 12 Listopada 2014 przez kornetes 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) 80cm tęgiej babki z Warty wygląda tak:paszczak 015.jpgNo kawał baby...Zasłuchała się w "All about that bass" i wzięła temat zbyt dosłownie. Znaczy się zaczęła żreć Edytowane 11 Listopada 2014 przez tadekb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 U mnie dzisiaj w Błoniu 70 i 55 cm.Mniejszy łyknął Sweepera 14 po same j..ja.Pełny ikry żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 14 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2014 na Mazurach też nie śpią 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 szczupak luxtylko troszku łódka podupadła i przez co fotka nie nada się do kalendarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Łódka wypożyczona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 do kalendarza to i rozdzielczość zdjęcia nie ta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 (edytowane) Mazurskie minimum forumowe Edytowane 17 Listopada 2014 przez Krisu23 35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejp Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Ładny szczupaczek i nasz. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Krisu23 piekna wybarwiona zła ryba . Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Krisu też jakiś "zły". No chyba, że zimno było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Krisu też jakiś "zły". No chyba, że zimno było Albo jedno i drugie Krisu bardzo ładny szczupak,fajnie wybarwiony - gratuluję no i czapka wygląda znjomo, miło wspominam nasze wspólne łowienie... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 17 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 Zimno było w ręce. Można się ubrać tak, że nigdy nie zmarzniesz ale na ręce przynajmniej ja nie mam metody. Nie umiem łowić z rzutu w rękawiczkach. Wojtek nic się nie martw jeszcze razem połowimy, dużo lepsze ryby u Ciebie. W PL niestety szczupak jest gatunkiem ginącym i przy obecnej presji raczej się to nie zmieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafix Opublikowano 18 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 WitamDzisiejsza wieczorna osiemdziesiątka. Zdjęcie beznadziejne,robione na szybko telefonem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) WitamDzisiejsza wieczorna osiemdziesiątka. DSC_0903.JPG Zdjęcie beznadziejne,robione na szybko telefonem.Chudy Chyba lekko wycieńczony samczyk U mnie same baby bierooo 75cm Edytowane 19 Listopada 2014 przez mackot_88 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 angolski kaszalot tłuste 97cm 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielito Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 angolski kaszalot tłuste 97cm Piękna mamuśka. Graty. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ale zdrowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 19 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Ale zdrowa Znaczy sie ze klata rozbudowana ? yhm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 (edytowane) Lekko ponad sto... Sprzętowo: Fibatube 240cm, do 40g,Abu Garcia stx z linka Spiderwire Ultra cast fluorobraid 0.17mm,przypon własnoręcznie wykonany na lince 7x7 Spro, 7kg,przyneta: salmo perch DR. Edytowane 20 Listopada 2014 przez Baars 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 20 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2014 Ładny. Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi