Mariano Italiano Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 Ladny pajk, graty Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jammaey Opublikowano 21 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2014 (edytowane) A jaka zadowolona i uśmiechnięta ta Mamuśka Graty Edytowane 21 Listopada 2014 przez Jammaey Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kierep Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 NL. równe 90 st.croix&team dragon, manns cherokee seledyn. Pozdrawiam i graty za wasze szczupłe. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aries Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 No wreszcie jakiś tatuś, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuszwf Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 A po czym poznajesz? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 22 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Dzisiejsze szczupaki na bonito szczupak 12.5 cm.Rybki 91 i 82 cm 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) A to dzisiejszy szczupak 94 cm na bonito szczupaka 12.5 cm.Ryba uderzyła w woba na 10 metrowej wodzie. Ryba ładna, ale zdjęcie z chwytakiem Rapali w jej paszczy nie wpisuje się w konwencję, którą promujemy na JB.PL Edytowane 23 Listopada 2014 przez mario 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Nie sądziłem, że w tym roku jeszcze raz pobiję życiówkę. Nieco szczupła jak na koniec listopada, ale za to dłuuuga ;-) Teraz trzeba będzie łowić powyżej 120cm... 38 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Może i szczupła, ale łeb ma jak smok wawelski. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Mateusz pikna ryba z ogromnym łbem , gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Krokodajla!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Fakt morde miała jak wiadro... taki sweeperek 17 to taki Amuse-bouche na zjeden ząbek. ;-) Spadek z 2,5 na 4 metry, banie agresywne, kilka konkretnych bujnięć łbem, po których wiadomo, że jest klocek, a później w sumie bez emocji, dopiero jak ją dotknąłem to odpłynęła na 5 metrów... zimno, leniwe bydle, woda 7,5 stopnia. Było jeszcze kilka glutów i ładna 90-tka, ale się była wyczepiła bez pamiątki. Poza tym, nie idzie samemu dobrze fotki strzelić z takim klamotem. Co się nagimnastykowałem to moje. W tym roku szczupaków dość... pora poganiać sandaczyki i może jakiegoś grubego okonka. Chyba, że się trafi jako przyłów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 (edytowane) Ale długa i szczupła. To pewnie miejscowa laska, blondynka o długich nogach. Gratuluję i zazdroszczę! Edytowane 23 Listopada 2014 przez chojny83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejaybialy Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 fajnie połowiliście, mi też udało się coś wydłubać przy okoniowaniu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borat XD Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Deejaybiały ,gratuluje połowu no i oczywiscie szacun za wypuszczenie ,oby wiecej takich wedkarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 23 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 N8Nie sądziłem, że w tym roku jeszcze raz pobiję życiówkę. Nieco szczupła jak na koniec listopada, ale za to dłuuuga ;-) Teraz trzeba będzie łowić powyżej 120cm... :web.jpg[/url]Ale śliczny pike i to na jerka. Podwójnie gratuluję! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Nie sądziłem, że w tym roku jeszcze raz pobiję życiówkę. Nieco szczupła jak na koniec listopada, ale za to dłuuuga ;-) Teraz trzeba będzie łowić powyżej 120cm... 120-PB-web.jpg Na sweepera? A na gumy nie biorą? Wielka ryba, szkoda, że nie złapała trochę masy przed wiosną; wtedy byłaby monstrualna Na naszym wyjeździe udało się ekipie "Wojtków", a konkretnie kuzynowi Baarsa - Krzyśkowi, ustrzelić trochę mniejszą, ale myślę, że nie ustępowałaby Twojej masą. Do wiosny pewnie się jeszcze nasza "kruszyna" upasie, a wtedy to już będzie prawdziwym kabanosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Mateusz, piękny szczupak gratuluję Na sweepera? A na gumy nie biorą? Wielka ryba, szkoda, że nie złapała trochę masy przed wiosną; wtedy byłaby monstrualna Na naszym wyjeździe udało się ekipie "Wojtków", a konkretnie kuzynowi Baarsa - Krzyśkowi, ustrzelić trochę mniejszą, ale myślę, że nie ustępowałaby Twojej masą. Do wiosny pewnie się jeszcze nasza "kruszyna" upasie, a wtedy to już będzie prawdziwym kabanosem Wywołany do tablicy potwierdzam to co napisał Krzysiek, niech "Kruszyna" rośnie zdrowo i do zobaczenia następnym razem! Myślę, że wstawienie foty z rybą pozostawię samemu łowcy, ja pozwolę sobie tylko na "małe" co nieco 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja generalnie nie lubię z kondonem się bawić. Wolę sztywny kołek...piękne zwierzęta! Pewnie biorą nawet lepiej na gumacza bo już zeszły głębiej, ale ostatki da się jeszcze klasycznie wyjerkowac. Na sweepera? A na gumy nie biorą? Wielka ryba, szkoda, że nie złapała trochę masy przed wiosną; wtedy byłaby monstrualna Na naszym wyjeździe udało się ekipie "Wojtków", a konkretnie kuzynowi Baarsa - Krzyśkowi, ustrzelić trochę mniejszą, ale myślę, że nie ustępowałaby Twojej masą. Do wiosny pewnie się jeszcze nasza "kruszyna" upasie, a wtedy to już będzie prawdziwym kabanosem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arto83 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Piękne rybki.Gratilacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 W moim przypadku rzeczywistość brutalnie weryfikuje preferencje, choć zawsze bliżej mi było do hardbaitów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Mateusz, piękny szczupak gratuluję Wywołany do tablicy potwierdzam to co napisał Krzysiek, niech "Kruszyna" rośnie zdrowo i do zobaczenia następnym razem! Myślę, że wstawienie foty z rybą pozostawię samemu łowcy, ja pozwolę sobie tylko na "małe" co nieco 1416830477217-1.jpg czzłowieku gdzie ty tam pchałeś ręce - potwór , ciekawe jak wyglądał w całej okazałości szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Krzyśkowi razem z rybą łapę obróciło przy uwalnianiu. Stąd taki "nieszczęśliwy" chwyt. Ale przeżył i rękę zachował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Z rzadka pisuję, ale letki szlag mnie trafił: Byłem w zeszłym tygodniu na pewnym znanym łowisku szczupaków i ze smutkiem zauważyłem, że nie tylko miejscowi beretują te ryby. Dwie załogi z Dolnego Śląska - jeden dżentelmen tutaj bywa, choić jest dobrze znany z sekcji dotyczącej innych ryb - tłuką wszystko, co ma więcej niż wymiar. Na zwróconą uwagę odesłali do diabła, czy jakoś tak.Obawiam się, że mogą nie być tam więcej mile widziani., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Kuba, jeżeli to to łowisko, o którym myślę, to bardzo to smutne i straszne... Jak wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi