hlehle Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Kuba, jeżeli to to łowisko, o którym myślę, to bardzo to smutne i straszne... Jak wyniki? O wynikach może porozmawiajcie sobie na priv (ryb nie ma, zjedli mięsiarze ) p.s. A wpis Kuby jest smutny, ale oddający naszą polską rzeczywistość. Jeden z tych "celebrytów" przyjechał podobno nowiutkim Land Cruiserem, ale nie odmówił sobie wzięcia 20 kilogramów szczupaków do domu na święta. Ja straciłem wiarę w to, że będzie dobrze w tym kraju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Polak to pazerna bestia. Jeden z tych "celebrytów" przyjechał podobno nowiutkim Land Cruiserem, ale nie odmówił sobie wzięcia 20 kilogramów szczupaków do domu na święta. Nie widziałem takiego bydła w zeszłym roku Może wstrzeliłem się w "lukę"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Nie widziałem takiego bydła w zeszłym roku Może wstrzeliłem się w "lukę"... Liczę, że jest tu na j.pl i przeczyta ten wpis, a następnie zreflektuje i następnym razem powstrzyma łapczywość. Na pewno nie omieszkam porozmawiać na wodzie. I piszę to bez cienia ironii. Porozmawiać bez negatywnych emocji. W końcu każdy się uczy ... a może przekona mnie do swoich racji i ja też zacznę zabierać ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Smutne, ze tak prawdziwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Wydawać by się mogło, że ludzie, którzy wędkują na tych nielicznych polskich łowiskach, w których jeszcze pływają okazy, będą traktować je jak wspólne dobro. Zapewne dobrze wiedzą, że to takie wody na których kultura nakazuje wypuszczać, żeby każdy mógł połowić, widzą pozytywny przykład, etc. Za każdym razem, kiedy czytam takie wpisy, rzeczywistość pokazuje mi, jak bardzo się mylę. Zawsze znajdą się jakieś czarne owce. No nic, już nie marudzę... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Nie mam pojęcia kim jest pan z Land Cruisera.A o celebrycie nie chce rozmawiać. Na pewno się nie zmieni, a jedynie na złość zabije jeszcze więcej następnym razem (podobno teraz część ryb wypuszcza Na zlosc innym zabije wszystkie ryby, by nie mieli co lapac - inni i ja sam tez.Porazajace podejscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Przypuszczam, że żona się ucieszyła z tych 20 kilogramów 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackot_88 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Przypuszczam, że żona się ucieszyła z tych 20 kilogramów Niektórzy widząc to zdjęcie pewnie teraz by wzdychali i mówili: to były czasy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A dlaczego nie napiszecie że chodzi o największego sumowego guru z Głogowa od tak po prostu .Przecież to nie wstyd że Pan Niedźwiedzki zgodnie z regulaminem zabiera metrowe szczupaki ,korzysta z tego bo takie mamy prawo ,co innego że lansuje się na wielkiego zwolennika nokill a naprawdę zabija duże szczupaki.Myślę że takich dwulicowców mamy więcej ale nie wszystkich da się zdemaskować smutne ale prawdziwe . 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 No ładny gips... A tak BTW wstyd i prawo niewiele mogą mieć wspólnego; żadne prawo nie zabrania pierdzenia przy stole, a jednak... 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tiko Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Witam wszystkich serdecznie.Oto wcześniej opisywana ryba-116cm. Dziękuję Baarsowi,Krzyśkowi i Harremu za wspaniałą wyprawę. 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 No ładny gips... A tak BTW wstyd i prawo niewiele mogą mieć wspólnego; żadne prawo nie zabrania pierdzenia przy stole, a jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A dlaczego nie napiszecie że chodzi o największego sumowego guru z Głogowa od tak po prostu .Przecież to nie wstyd że Pan Niedźwiedzki zgodnie z regulaminem zabiera metrowe szczupaki ,korzysta z tego bo takie mamy prawo ,co innego że lansuje się na wielkiego zwolennika nokill a naprawdę zabija duże szczupaki.Myślę że takich dwulicowców mamy więcej ale nie wszystkich da się zdemaskować smutne ale prawdziwe . Tego to chyba nawet nie ma co komentowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubsonon Opublikowano 24 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Pike w stylu Monster Head :0) Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ładny Kaczor ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dziękuję (...) Krzyśkowi i Harremu (...). Kupcie sobie podbierak, chłopaki Nie zawsze będziemy pod ręką, a ten na motyle jest w sam raz na... motyle Te Spro, co Wojtek namierzył, wyglądają spoko A ryba piękna, kolejny gatunek, dla którego warto tam wrócić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Krzysiek podbierak tak jak napisałeś namierzony i będzie zakupiony na 100%Do listy podziękowań oprócz Krzyśka i Harrego śmiało dopisujemy Pana Huberta Jeszcze raz dziękujemy za wszystko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Panowie dajcie link do podbieraka. Ja mam strasznie wielki, który nie nadaje się na ponton. Za to kolega kupił trochę za mały i o ile metrowa ryba wchodzi swobodnie, to z większymi robi się niebezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Panowie dajcie link do podbieraka. Ja mam strasznie wielki, który nie nadaje się na ponton. Za to kolega kupił trochę za mały i o ile metrowa ryba wchodzi swobodnie, to z większymi robi się niebezpiecznie.Daniel...przestan lowic wieksze i po problemie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Dwa pierwsze: http://www.henkkoster.nl/epages/61932441.mobile/nl_NL/?ObjectPath=/Shops/61932441/Categories/%22Totally%20Pike%22/Landingsnetten Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Lub ten:http://allegro.pl/ogromny-podbierak-k-don-cormoran-210cm-wyprzedaz-i4822092212.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 (edytowane) Łukaszu, a brak gumowanej siaty nie ujmuje temu podbierakowi? Czy to babol/ nieścisłość w opisie? Edytowane 25 Listopada 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ma gumowaną siatkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Ma gumowaną siatkę.Pisze ze tylko dno siatki gumowane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi