bartsiedlce Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Piękny wieczór, gratulacje Pochwal się tym ostatecznie ustanowionym PB, ileż to centymetrów? Wygląda zacnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Matt rozjebales mi cycki! Gratuluje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 @Andego, takie emocje jednego wieczora w 3 godzinki.To jakby cofnac się z ładnych pare lat wstecz.Tymbardziej ze wnioskuje iż łowiłeś w rzece.Niezły wyczyn i gratulacje ze nowy Osobisty rekord. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Person Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Solidne odyńce! Pozazdrościłem, wziąłem urlop i...niespodzianka. Szkoda,że nie zabrałem pierzchni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Życiówka 117cm 16kg Piękna grubaska Serio tak ładnie walczyła? Zazwyczaj jesienne świnki wypływają jak worki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 (edytowane) Piękna życiówka Mateusz Najszczersze Gratulacje!!! Pozamiatałeś w temacie na MAXA!!! Edytowane 28 Listopada 2014 przez suli102 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Piękna grubaska Serio tak ładnie walczyła? Zazwyczaj jesienne świnki wypływają jak worki Się sam pochwal tymi kabanami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Się sam pochwal tymi kabanami.... Ja szczupaków nie łowię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To chociaż te, co same Ci do łajby wskakują i do zdjęć pozują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 To chociaż te, co same Ci do łajby wskakują i do zdjęć pozują Te się nie liczą.Tak to każdy potrafi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Te się nie liczą.Tak to każdy potrafi Zwłaszcza tam, gdzie one są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Serio tak ładnie walczyła? Zazwyczaj jesienne świnki wypływają jak worki Serio , świecy nie było ale odjazdy i młyn ..... raz z lewej raz z prawej . Jedyne do czego mógłbym sie przyczepic to branie tzn delikatnie cyknęła ..... to sobie pomyslałem pstrągas ? ale za sekund dwie pierdykneła właściwie , aż mnie za burtę wychyliło i zaczęła się jazda . Uncjówka pracowała na całej długości , momentami w rękojeści czuć było , mocna i zwinna ryba . W sumie wygląda jak worek , ale podczas walki workiem nie była , może dlatego , że w tym roku w jukeju lato było panie dłuuugo Od niedawna temp wody spadła poniżej 10C . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Super rybka Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markverc Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Dzisiejsza, piekielnie mroźna dama.w kąciku ust trochę przypon narozrabiał, zaczepił się dziwnie za krawędź wargi, ale nic jej nie bedzie. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Piękny wieczór, gratulacje Pochwal się tym ostatecznie ustanowionym PB, ileż to centymetrów? Wygląda zacnie. Dzięki. Nowe PB to 88 cm 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kolega kilka dni temu trafił potworka na muchę. O większym w PL nie słyszałem 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kawał maciory! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Kawał maciory! Szkoda , że był sam na łódce. Zdjęcie wyszło jakie wyszło - ryba zawinęła kompletnie ogon. Tak czy siak przesmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Piękny , gratulacje szczere Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Gratulacje.Widzę,że jeszcze parę fajnych rybek zostało w tej wodzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 30 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Miazga! Gratulacje szczere. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Każda metoda łowienia ma swoje uroki, nie każdą da się pokochać.Ja pozostaje wierny swojej pasji, trolling i duże gumowe przynęty. Ryba z końca listopada. złowiona na alien eel v2 30cm, + 40gram dopału - przy samym dnie.(do metra zabrakło niewiele cm) Edytowane 1 Grudnia 2014 przez @Wojti 26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Łojezu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Każda metoda łowienia ma swoje uroki, nie każdą da się pokochać. Mądre słowa. Ja uwielbiam łowienie z ręki, a trolling głównie w ramach relaksu, ale jednak nie jestem wielkim fanem. Muchę stawiam na równi ze spinningiem, ale tylko w rzece. Na wodzie stojącej nie do końca to czuję ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Każda metoda łowienia ma swoje uroki, nie każdą da się pokochać.Ja pozostaje wierny swojej pasji, trolling i duże gumowe przynęty. Ryba z końca listopada. złowiona na alien eel v2 30cm, + 40gram dopału - przy samym dnie.(do metra zabrakło niewiele cm) Dobry, Wojtek!!A coś Ty - łódkę i silnik zmienił?!?! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi