skiner Opublikowano 1 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 A coś Ty - łódkę i silnik zmienił?!?! Jak na razie zmieniłem tylko łowisko (na chwil kilka) trzeba trochę Polskie pozwiedzać bo ludzie kojarzą mnie tylko z Żarnowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 (edytowane) Kolega kilka dni temu trafił potworka na muchę. O większym w PL nie słyszałem szczupak na muche_mini.jpgPiękna! Na przygiętych rękach przy samym ciele tak wygląda..szok.Ile mierzyła? Gratulacje dla kolegi. Edytowane 2 Grudnia 2014 przez havy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Piękna! Na przygiętych rękach przy samym ciele tak wygląda..szok.Ile mierzyła? Gratulacje dla kolegi. 117 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPIDERLING84 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Na woblerowego paprocha, o 00:15, z piątku na sobotę Ucieszył michę 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 ~@Wojti - piekna ryba i gratulacje. Mam natomiast pytanie.Na jakiej glebokosci - przypuszczalnie - ,, szedł ,, ten alien?Jaka głebokosc łowiska preferujesz w ten czas?Dzieki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarus Opublikowano 3 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=P60fjUZc83c 137cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 nie to niszczuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Ależ piękne te szczupaki .Gratulacje dla łowców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 137cm... łowilem w tym roku na tym jeziorze we Francji i na kilku innych w okolicach annecy, chambery i aix les bains, niestety nie miałem ani czasu ani dostępu do środków pływających ale po lodkach widać że ludzie kolosy ciągali w tych głębokich górskich zbiornikach takie szczupaki padają co sezon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 łowilem w tym roku na tym jeziorze we Francji i na kilku innych w okolicach annecy, chambery i aix les bains, niestety nie miałem ani czasu ani dostępu do środków pływających ale po lodkach widać że ludzie kolosy ciągali w tych głębokich górskich zbiornikach takie szczupaki padają co sezon U Nas w PL też takie są tylko nie biorą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 U Nas w PL też takie są tylko nie biorą! Tylko jest ich stukrotnie mniej pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Nasze polskie Szczupaki, mają w genach jak obejść, ominąć, zjeść i się <nie ukłuć>! hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KkLuki Opublikowano 4 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2014 Racja,Racja hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 dzisiejszy szczupak na bonito szczupak 12.5 cm głębokość pracy 12 m 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jesienny, 97 cm. na spinning. Jesli bedzie mi dane ponownie zlapac ta rybe, napewno z latwoscia ja rozpoznam. (pletwa grzbietowa) 22 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Pięknie ubarwiony ten szczupak Płetwy ogólnie ma wymęczone, może uciekł z jakiejś siatki??? Miał obcierki na ciele??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki72 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Nie zauwazylem ze mial jakies defekty oprocz pletw, kumpel troche wczesniej na jerka zaliczyl 103 cm. z taka sama mozaika i perfekcyjna budowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cipstiger Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Takie wczorajsze maleńswto 94 cm Edytowane 7 Grudnia 2014 przez cipstiger 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario021 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Piękny, gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 gratulacje, wspaniały okaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 (edytowane) Dzisiejsze 90+ z Odry , oczywiście C&R Szczęśliwa guma to AWARUNA 4,5" + główka 6/0 15 gramSprzętowo Batson HS , Twin 4000H i plećka Variwasa 1,5 Edytowane 7 Grudnia 2014 przez Karol Krause 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 7 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Piękne szczupaki Panowie. Widzę, że za wcześnie odłożyłem kijki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokkop Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Witam , to ja sie pochwale Wiadomoscia i namiarami GPS . Wiem gdzie stoi od kilku lat szczupak ponad 160 cm ! Wynajmuje mieszkanie u niemca - zawodowego nurka zdradzil mi sekret ! Wraz z kolegami namierzyli potwora ! Chlopaki plywaja czesto za ta ryba ! Mierzyli juz kilka razy ten okaz ! W ogole nie boi sie pletwonurkow ! Panowie czym Skusic tego gada ? Pozdrawiam i dziekuje Zbigniew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Możesz napisać jak udało im się zmierzyć żywą rybę pod wodą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 8 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 U mnie takie na kurczaki łowią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi