masa_18 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Fajne Esoxy. Gratuzacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z Olsztyna Opublikowano 15 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2014 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 16 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2014 Fajnie kitą zamiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) grubasek z dzisiejszej wyprawy!!! Edytowane 21 Grudnia 2014 przez didi 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halls Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 OMG gratki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beowolf Opublikowano 21 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2014 (edytowane) Dwa dni temu na małym stawie:) Edytowane 28 Grudnia 2014 przez pitt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Taki pistolecio 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip14 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ładna loszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirko filipovic Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Gratuluje Wyjec ładny ryb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 22 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Dziękuję choć niestety większe mnie omijają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Rymacki Opublikowano 23 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2014 Dziękuję choć niestety większe mnie omijają Cześć,W tym miejscu czeka na pewno na Ciebie 110 cm (no i 96 cm Krzysztofa) - ja też na niego poluję - rozmawialiśmy w niedzielę na slipie, dzisiaj Krzysztof odbierał ze mną łódkę Riverfox 420 GPx, dlatego nie mogł z Tobą płynąć - ale za tą niedogodność, masz u mnie zaproszenie bez ograniczeń z nowym sezonem - pisz na priv pzdr Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 No właśnie wiem że są ponad 100 a ja pechowo do 97 dobijam ! Z zaproszenia na pewno skorzystam i nie raz połowimy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 24 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2014 Stefan pokaz co żeś nałowił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 27 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 (edytowane) Witam.Dziś na koniec roku miła świąteczna niespodzianka. Branie na gume z opadu na 8 metrach. Hol wynagrodził stanie pare godzin po pas w lodowatej wodzie przy minus 4. ps ryba złowiona w Polsce:) Edytowane 27 Grudnia 2014 przez Nesta 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysocki1 Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Piękne zakończenie sezonu Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarasszy Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 Michał myślę że zahartowałeś się w Norwegi i teraz wymiatasz.Stanie po pas w wodzie przy -4 to nie dla mnie i chyba dla wieli z nas.Tym bardziej wielkie słowa podziwu i szczere gratulacje za rybę i za wytrwałość. Pozdrawiam PS. życzę zdrowia Jak tam katar chociaż się pojawił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 A tam katar, tylko troche w stopy było "sztywno". Jak to mówią w Norwegii "nie ma złej pogody, są tylko źle ubrani ludzie".Dziś dniówka z łódki, rano -6 jak wypływaliśmy. Jutro już odpuszczam bo miałem spore problemy aby wrócić, ledwo się przebiłem przez lód. Jutro nie będzie już szans.Parę dni i znowu po pas w wodzie, tym razem w rzece . 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 28 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2014 (edytowane) Ryba rewelacyjna - o okolicznościach połowu nie wspominając. Czapki z głów.... Co do tej dniówki łódkowej, to nie to żebym węszył jakiś podstęp czy "cuś", ale łatwiej było wypłynąć niż wrócić??? Dziwne... Pozdrawiam,malcz Edytowane 28 Grudnia 2014 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 (edytowane) Jezioro szybciej zamarza w wąskim zacisznym miejscu, odcinek jakies 400 metrów. Rano o 7 przebiliśmy się jakoś, o 12 wracaliśmy odstawić kolegę to wszystko było z powrotem zamarznięte. Jak wracaliśmy do domu po 16 to dało się już płynąć tylko naszym śladem i to też nie bez problemów, a po bokach było juz ze 2 cm lodu. Dziś tam już sie napewno nie przepłynie. Reszta jeziora gdzie tylko nie wiało zaczynała zamarzać wieczorem. Pierwszy raz łowiłem w warunkach gdzie paru miejscówek nie dało sie obłowić bo były zamarznięte i aby dostać sie na niektóre części jeziora musiałem przebijać sie przez lód.Pozdrawiam PS w miejscu gdzie złowiłem tego szczupaka wczoraj łowić z brzegu się już nie dałoPS 2: całe jezioro już skute lodem, info telefoniczne ale zaraz wybieram sie je zweryfikować Edytowane 29 Grudnia 2014 przez Nesta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Wcale nie dziwne, u mnie -5 za oknem, a bajorko w mojej okolicy rozmarznięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2014 Jezioro szybciej zamarza w wąskim zacisznym miejscu, odcinek jakies 400 metrów. Rano o 7 przebiliśmy się jakoś, o 12 wracaliśmy odstawić kolegę to wszystko było z powrotem zamarznięte. Jak wracaliśmy do domu po 16 to dało się już płynąć tylko naszym śladem i to też nie bez problemów, a po bokach było juz ze 2 cm lodu. Dziś tam już sie napewno nie przepłynie. Reszta jeziora gdzie tylko nie wiało zaczynała zamarzać wieczorem. Pierwszy raz łowiłem w warunkach gdzie paru miejscówek nie dało sie obłowić bo były zamarznięte i aby dostać sie na niektóre części jeziora musiałem przebijać sie przez lód.Pozdrawiam PS w miejscu gdzie złowiłem tego szczupaka wczoraj łowić z brzegu się już nie dałoPS 2: całe jezioro już skute lodem, info telefoniczne ale zaraz wybieram sie je zweryfikować Nie no spoko, tylko dziwiło mnie że rano przy wypłynięciu dało radę - nawet jeśli była jakaś powłoka powiedzmy 1-1,5cm to zamarzło tak przez całą noc, a jak wypływaliście to trzeba było to skuć całkowicie żeby się wydostać, więc zastanawiałem się że w ciągu dnia(gdzie teoretycznie jest cieplej) mocniej skuło ten kawałek niż po całej nocy.... Bez żadnych insynuacji, po prostu jakoś tak dziwnie - ale natura ma swoje prawa i zaraz pewnie ktoś mi to logicznie-naukowo wytłumaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesta Opublikowano 31 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 Nie chodzi tu o wpłynięcie/wypłynięcie do przystani tylko o przepłynięcie przez tak zwaną szyję, jakies 500m długości i może ze 100 szerokości. Rano był problem, ale sie przebilismy. Cały dzien był mróz wiec marzło dalej, no i wieczorem było już ciężko, dało sie płynąć tylko szlakiem z rana. Lod przez który dało się przepłynąć rano, wieczorem był już na tyle gruby że, łódka sie od niego odbijała.Mam nadzieję że się dogadaliśmy Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Teraz znalazłem....jesień 2014.... Ja z Bratem(jak6b), miała być fotka....a wyszły takie "heheszki"... Ryba nie metrowa, ale 90+ i grubaśna z 1,5 wody w małej rzeczce wpadającej do jeziora w SE... MOV03505.MPG Edytowane 9 Stycznia 2015 przez malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Obcy Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Kolega kilka dni temu trafił potworka na muchę. O większym w PL nie słyszałem szczupak na muche_mini.jpgPiękny. To ile mierzył? Podobno oficjalny rekord Polski wynosi 133cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 19 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2015 Piękny. To ile mierzył? Podobno oficjalny rekord Polski wynosi 133cm. 117 cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi