Martin77 Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Pitt, fajna historia! Zadrościmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Piękne ryby Panowie!Marcel, super historia! Pamiętam podobną taką sytuację z wyjazdu do Szwecji. Pierwszy dzień, w zasadzie popołudnie. Krótkie zapoznanie z jeziorkiem. Testujemy wabiki i jakieś pierwsze rybki się meldują na naszych zestawach. Na razie bez szału (@Baloo oczywiście metrówkę złowił... ). W pewnej chwili kolega z łodzi zacina szczupaka. Kij do 100g i mocna plecionka, więc ryba około 55cm długości za wiele do powiedzenia nie ma. Nagle widzę, że kolega nieco zdziwiony stoi z wędką wygiętą po rękojeść. Podnosi balast do góry i naszym oczom ukazuje się wobler, na nim ryba, a na niej....kolejna ryba. Z tym, że ta druga około 110cm długości. Niestety, dwa szarpnięcia łbem i puściła swojego wnuka i zniknęła w toni jeziora. Jak się okazało, to nie było nasze ostatnie spotkanie z taką rybą, ale to już oddzielne historie PozdrówkaKamil 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Piękne ryby Panowie!Marcel, super historia! Pamiętam podobną taką sytuację z wyjazdu do Szwecji. Pierwszy dzień, w zasadzie popołudnie. Krótkie zapoznanie z jeziorkiem. Testujemy wabiki i jakieś pierwsze rybki się meldują na naszych zestawach. Na razie bez szału (@Baloo oczywiście metrówkę złowił... ). W pewnej chwili kolega z łodzi zacina szczupaka. Kij do 100g i mocna plecionka, więc ryba około 55cm długości za wiele do powiedzenia nie ma. Nagle widzę, że kolega nieco zdziwiony stoi z wędką wygiętą po rękojeść. Podnosi balast do góry i naszym oczom ukazuje się wobler, na nim ryba, a na niej....kolejna ryba. Z tym, że ta druga około 110cm długości. Niestety, dwa szarpnięcia łbem i puściła swojego wnuka i zniknęła w toni jeziora. Jak się okazało, to nie było nasze ostatnie spotkanie z taką rybą, ale to już oddzielne historie PozdrówkaKamilKamilo Lubimy takie historie Więc poopowiadaj trochę ...;] Co nie chłopaki? niech poopowiada.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Metrówki się chwilowo pochowały ale coś tam dziś podłubałem (największy 91cm). metoda połowu: trolling, silnik elektryczny, przynęty: duże gumy SG, ciśnie stabilne 1016, pochmurnie z okresowymi przejaśnieniami, łowiłem w pasmie 10-15m, Edytowane 30 Maja 2014 przez @Wojti 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 30 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Nie największe, ale najładniejsze :-) - 90 i 87cm. Edytowane 30 Maja 2014 przez marcinesz 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Graty, super ryby! Marcin na zdjęciach wygladasz jakbyś co najmniej 10cm więcej wytachał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Graty, super ryby! Marcin na zdjęciach wygladasz jakbyś co najmniej 10cm więcej wytachał I nie mam z tego powodu żadnych wyrzutów sumienia :-).Prezentacja to piętno wspólnych łowów z Zanderixem - zarówno kolegów fotopstryków jak i mnie jako "modela" :-P.Dla mnie fajne foto to to też ważny element pamiątki ze złowienia fajnego ryba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Jak już mówiłem Marcin,gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Senkju, man :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Brawo Marcinie! Piękne pajki! Jeziorko to, co w zeszłym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Zgadza się :-). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chojny83 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Mnie wszyscy ostatnio leją.Jak to młody powiedział: "taka tam osiemdziesiątka"Pozdrawiam!Adam 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wczorajsza rybka 96cm z płytkiej wody na muchę spiningową znów niestety leko ranna nie mam szczęścia ostatnio :angry: . 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 @Baloo oczywiście metrówkę złowił... Kamilu, bo Baloo czasem jakas metroweczke zlowi... tym razem na klasyka. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Wczorajsza rybka 96cm z płytkiej wody na muchę spiningową znów niestety leko ranna nie mam szczęścia ostatnio :angry: .Co to za mucha spinningowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 @Baloo oczywiście metrówkę złowił... Kamilu, bo Baloo czasem jakas metroweczke zlowi... tym razem na klasyka. Mamusia-web.jpg Bajka, a na rybie nawet ryski od plecionki czy podbieraka, płetwy jak natura dała, szczegół ale o czymś świadczy gartulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Kto, jak kto, ale Kolega Baloo rybę podebrać i na łodzi okiełznać potrafi Bestia w stanie idealnym. I niech ktoś mi powie, że duża, dzika ryba nie ma nienagannych płetw. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Dienekes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 No jest na czym oko zawiesić ... gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Kamilu, bo Baloo czasem jakas metroweczke zlowi... tym razem na klasyka. Widziaaaaaaaałem.Nuuuuuda Panie, nuda...Ile można łowić kabany?!? Co to za frajda, jak biorą same duże?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Co to za mucha spinningowa?Domyślam się że typowa mucha szczupakowa z wklejonym sterem. Mam kilka takich ale jeszcze nie sprawdzałem. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez K-Pon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 fajna torpeda! pogratulować wypada;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek1 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Hairy Killer ABU faktycznie mucha szczupakowa nie spiningowa mój błąd w nazewnictwie. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Maciek1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Widziaaaaaaaałem.Nuuuuuda Panie, nuda...Ile można łowić kabany?!? Co to za frajda, jak biorą same duże?? no ... cos w tym jest wiesz co mi mailem przyslal? 1:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spinbol4 Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 (edytowane) Graty pajków. U mnie jakoś zastój , oby krótko . Edytowane 4 Czerwca 2014 przez Spinbol4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabage Opublikowano 4 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2014 Gratuluję Marcinie potwora 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi