Fin333 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Piękna sztuka na dobry początek szczupakowego sezonu, gratulacje Piotras! A najważniejsze, że wróciła do wody U mnie dziś były o połowę mniejsze, ale za to w dwóch nałowiliśmy 15 sztuk plus okonie. Niby może nic wielkiego, ale też dowód, że ryba może w naszych wodach żyć i sprawiać nam wędkarzom trochę radochy. Ale żeby mogło do tego dojść, wiadomo - wypuszczajmy szczupaki! Przyłączam się do wielokrotnie powtarzanego tu i ówdzie apelu.Powodzenia koledzy w kolejnych dniach majówki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Piękne otwarcie sezonu, gratki U mnie razem z kumplem dzisiaj kiepściutko, około 10 brań, max +-60cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palibrzuch Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 (edytowane) 75cm3.6 kgWygladal tragicznie. Zlowiony w prywatnym stawie.Wysłane z mojego C6603 przy użyciu Tapatalka REGULAMIN umieszczania zdjęć ! Edytowane 2 Maja 2014 przez WOBLER-W1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oland Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 wygląda bardzo tragicznie ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2014 Jest na allegro za całe 100 PLN.Kondonów na Allegro w tej cenie jest kilka. Którego używacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Największego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian22777 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 U mnie najgorsze rozpoczęcie sezonu od kilku lat. Na kiju 9 sztuk, 5 wyjętych z czego największy nie miał nawet 50cm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Moje dzisiejsze 90 cm , miał być jaź . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PL1962 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Damian ale przynajmniej miałeś kilka sztuk... Ja otwarcie zaliczyłem jednym niewymiarowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Z gumowej/gumowanej siatki dużo łatwiej wyplątać rybsko. Ja do K-Dona pakuję wszystko jak leci Krzysiek, Jest K-Don w wersji Giant i Super Strong. Który polecasz ? Pozdrawiam, Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Używam tego ze stałą obręcza, 92 czy 93cm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chincza Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) A to mój pierwszomajowy o długości 70cm + na muchę, nie był potworem jaki mi wcześniej uciął przypon.Żeby nie było mniejszych w tym sezonie Życzę wszystkim Rybka szybko wróciła do wody w dobrej kondycji poszła jak torpeda. Edytowane 5 Maja 2014 przez chincza 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Moje dzisiejsze 90 cm , miał być jaź .SAM_4632.JPGŁadny jaź w wersji camouflage tak z ciekawości na jak "jaziowy" sprzęt wyjechał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woder Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Obrotówka 0 . Pod krzaczkiem jaziory zbierały rzut i bach zębaty. Miła niespodzianka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 To całkiem młodzieżowa niespodzianka że kotwiczka dała radę gratulacje , miło popatrzeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EMMS Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Dzisiaj z rana miałem nietęgą minę na wodzie... Cieniuteńko, na całej wodzie pusto - dwa maluchy niemrawo podniosły się dwa maluchy, za to koło 12 BUM!! Równo 100 (zdjęcia robione na szybko, bo ryba trochę za bardzo polubiła przynętę i się uszkodziła) Po dłuuuuugiej reanimacji ryba w końcu popłynęła!! W "dogrywce" trafiłem jeszcze 91cm pod wieczór... "Wiosenne kolory" Ryb było jeszcze kilka na łodzi, wszystko 40-60parę centów. Masa wyjść i chybionych brań! Niestety przystaniowy fotograf amator nie bardzo ogarniał temat robienia zdjęć i części z rybami i wypuszczaniem nie wrzucam. bo wyszły mizernie (wędkowałem sam i musiałem szukać na brzegu wsparcia z aparatem...) :/ Gratuluję połowu, jedno ze zdjęć jednak zgodnie z zasadami usuwam. Edytowane 4 Maja 2014 przez milupa 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Mogłeś go obmyć do foto Nie mniej jednak gratulacje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Michał wielkie gratulacje. Wyciągnać takie rybki z Józkowej kałuży to niezły wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuraw16 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Co to za prywatna woda EMMS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 2 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Takie pewne male jeziorko w Olsztynie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Brawo Michał O ironio, po kilku nieudanych majówkach z rzędu, zrezygnowałem z otwarcia szczupakowego sezonu w Olsztynie... na rzecz ZZ :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Oj Radziu Radziu żałuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Jak nigdy No ale trawa jest zawsze bardziej zielona po drugiej stronie ogrodzenia. Nic to, pod koniec maja odwiedzam Wasze piękne ziemie. Może wtedy będę miał więcej szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mofo Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 (edytowane) moj pierwszy szczupak z jeziora zywieckiego ktory jest moja 5 zlowiona ryba. po 2 godzinnym rzucaniu ani jednego brania, zniesmaczony chcialem juz sie zwijac jednak uratowal mnie ostatni rzut ! szczuply zlapal sie za skrzela za wszystkie 3 haki z kotwiczki. musialem miec sporego farta przy uwalnianiu bestii podziekowal mi hakiem w palcu. na szczescie nie szarpal sie za bardzo Foty zostały usunięte - polecam zapoznać się z regulaminem umieszczania zdjęć na j.pl sorry ze byl za maly, ale z 45 cm mial Edytowane 3 Maja 2014 przez mofo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bootleg Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Przymrozek źle wpłynął na szczupaki w porównaniu do poniedziałku bardzo słabo... O ile 1 maja wszystko złowione na płytkich partiach do 2 metrów tak dziś na płyciznach pusto... no ale nic walczymy dalej. Ps. Dziś zaledwie jeden miarowy 51 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi