meth666 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Miałem Fatso Jerka , mogę polecić tylko to była dość stara produkcja... nie wiem jak te nowe.. Natomiast Thytan Jerk to półka niżej niż Millenium/Fatso itd. Kolega korzysta , nie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Stanęło na Team Dragon 30-70 g, 180 cm. Fajny kijek :-) widać różnicę w stosunku do Fatso Jerka. Podpiąłem pod niego Daiwę Rojo i trenuję 30 g ciężarkiem pod domem. Kilka pierwszych rzutów i delikatne brody. po kilku kolejnych już się przestało plątać, a jak już zrozumiałem na czym polega hamulec magnetyczny, to idzie z górki. pierwsze wrażenia mogę podsumować tak: nie wiedziałem, że to taka frajda i że 30 g. kulką można tak daleko rzucić! jeszcze tylko obczaję sposób działania hamulca w abu revo S (którym będzie łowił mniej doświadczony kolega) i wszystko git! oczywiście na sucho to nie to samo co w warunkach bojowych, ale mam wrażenie, że mi się casting spodoba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 Zmień kulkę na woblera czy inną wahadłówkę bo jak nauczysz się ciężarkiem to po założeniu przynęty nad wodą możesz się trochę rozczarować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 5 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2014 masz rację - aerodynamika pewnie zupełnie inna. założę na próbę jakiegoś poobijanego wobka lub starą algę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi