Skocz do zawartości

ATC ISA904 - jeden blank dwie rozne wędki...

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

@Kryst

Zakładam, że nie ma w tym podtekstu... Dzięki.

Dziećkowice to trudny zbiornik i sandał w sierpniu tych rozmiarów jest rybką do zaakceptowania. Kolega w zeszłym roku zaliczył 92 i 94, cierpliwie szukam swojego szczęścia.

Pływają tu ryby na rekord Polski (szczupak, okoń) może i sandacz zrobi komuś figla i zaskoczy na kiju. Metrówki już się trafiały.

Pozdrawiam

a ja się wyłamię i isy mieć nie będę :D

i dlatego masz teraz swoje super hiper patyka w 4ech kawalkach zamiast w dwoch ;)

paNOWIE- NA RAZIE NIEOFICJALNIE ALE MOGE JUZ POWIEDZIEC ZE BEDZIE JESZCZE W TYM ROKU ZLOT POD HERBEM SLONYCH TROCI. szczegoly niebawem... :mellow:

a ja się wyłamię i isy mieć nie będę :D

i dlatego masz teraz swoje super hiper patyka w 4ech kawalkach zamiast w dwoch ;)

paNOWIE- NA RAZIE NIEOFICJALNIE ALE MOGE JUZ POWIEDZIEC ZE BEDZIE JESZCZE W TYM ROKU ZLOT POD HERBEM SLONYCH TROCI. szczegoly niebawem... :mellow:

do polowy listopada na pewno będzie już w dwóch a ty się ciesz, że twoja isa przejechała w całości przez całe miezyzdroje na dachu autka krysta i nikt nie potraktował jej tirem albo innym passatem :lol:

Mifciu, wieź pod uwagę, że nie musimy się spotkać nad zapyziałym(tzn. pełnym ograniczeń i urzędniczej niewiedzy) polskim morzem. Może trochę więcej możemy dowiedzieć się o połowach w Danii i Niemczech, lub nawet w południowej Szwecji. Ja mogę więcej dowiedzieć się nt. połowów w Szwecji, bo trochę czytam po English, i poza tym dwóch Kolegów wybiera się tam ponownie we wrześniu. Niestety, po duńsku i niemiecku nie kumam, nic a nic :(

Krzyś - brałem to pod uwage jednak dla wielu potencjalnych uczestnikow juz sam wyjazd nad morze to sporoe koszta - nie mowiac juz o jeszcze odleglejszej eskapadzie. poza tym skoro juz jestem organizatorem to wle zaprosic na lowisko ktore znam i na ktorym moge cos doradzic :D

@kryst

a tam zaraz złośliwy wszystko na śmiech oczywiście.......... to jest nic pierwsze co myślałem to to, że ci reling z dachu odpadł.......

ps. ponoć zaraz po 15 listopada jest super w morzu...... i na pewno się tam pojawię

ps2. Kryst co to było to co piliśmy na Drawie bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć ?