Kuba Standera Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Dajcie cynk, wsiądę w pociąg... tańsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zawsze mogę Ciebie zawinąć z Centralnego w W-wie (to taka największa wieś w Polsce <_< ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 no o czymś takim właśnie myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2009 Moja ISA poprawiła dzisiaj swój wynik na równe 70 - sandał...Zaczynam z nią rozmawiać na łodzi i są wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 ! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2009 @Kryst Zakładam, że nie ma w tym podtekstu... Dzięki.Dziećkowice to trudny zbiornik i sandał w sierpniu tych rozmiarów jest rybką do zaakceptowania. Kolega w zeszłym roku zaliczył 92 i 94, cierpliwie szukam swojego szczęścia. Pływają tu ryby na rekord Polski (szczupak, okoń) może i sandacz zrobi komuś figla i zaskoczy na kiju. Metrówki już się trafiały. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 @Lady D Napisałeś: Zakładam, że nie ma w tym podtekstu... Dzięki. I dobrze założyłeś! Szczerze gratuluję! Z przyjemnością zbieram okruchy informacji jak Kolegom idzie z ISA904. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 16 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2009 kryst mysle ze jak zrobbimy mini spotkanie pod herbem srebrnego kraweznika to zlot ISA904 sam sie uczyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 a ja się wyłamię i isy mieć nie będę czekam z utęsknieniem na taką imprezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 a ja się wyłamię i isy mieć nie będę i dlatego masz teraz swoje super hiper patyka w 4ech kawalkach zamiast w dwoch paNOWIE- NA RAZIE NIEOFICJALNIE ALE MOGE JUZ POWIEDZIEC ZE BEDZIE JESZCZE W TYM ROKU ZLOT POD HERBEM SLONYCH TROCI. szczegoly niebawem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulus Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2009 Ja tez moze i ISA'y nie mam ale pisze sie od razu gdyby byla mozliwosc na takie spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 a ja się wyłamię i isy mieć nie będę i dlatego masz teraz swoje super hiper patyka w 4ech kawalkach zamiast w dwoch paNOWIE- NA RAZIE NIEOFICJALNIE ALE MOGE JUZ POWIEDZIEC ZE BEDZIE JESZCZE W TYM ROKU ZLOT POD HERBEM SLONYCH TROCI. szczegoly niebawem... do polowy listopada na pewno będzie już w dwóch a ty się ciesz, że twoja isa przejechała w całości przez całe miezyzdroje na dachu autka krysta i nikt nie potraktował jej tirem albo innym passatem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 @Szpiegu, Złośliwy jesteś za....ście! <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Mifciu, wieź pod uwagę, że nie musimy się spotkać nad zapyziałym(tzn. pełnym ograniczeń i urzędniczej niewiedzy) polskim morzem. Może trochę więcej możemy dowiedzieć się o połowach w Danii i Niemczech, lub nawet w południowej Szwecji. Ja mogę więcej dowiedzieć się nt. połowów w Szwecji, bo trochę czytam po English, i poza tym dwóch Kolegów wybiera się tam ponownie we wrześniu. Niestety, po duńsku i niemiecku nie kumam, nic a nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Krzyś - brałem to pod uwage jednak dla wielu potencjalnych uczestnikow juz sam wyjazd nad morze to sporoe koszta - nie mowiac juz o jeszcze odleglejszej eskapadzie. poza tym skoro juz jestem organizatorem to wle zaprosic na lowisko ktore znam i na ktorym moge cos doradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Mifciu Kochany, Moja propozycja była związana tylko i wyłącznie z przyjemnością łowienia. Wierzę, że namiary będą dobre, ale warto by pomyśleć o ruchomym terminie zlotu - troć będzie zachowywać się jak jej Natura podpowiada. Ciężka praca przed Tobą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Ugięcie ISY w trolu na wiosłach (35 gram)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Trollingujesz kogutem ? Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Czasami skutecznie - ale tylko na wiosłach, resztę sobie dopowiedz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Robert Kieras na Zalewie Solińskim też poleca troling na wiosłach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 @Kryst To jest lepsze jak siłownia, co drugi dzień od 5 do 11 km.Dzisiaj według GPS 9,5 km. Jest super... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 @kryst a tam zaraz złośliwy wszystko na śmiech oczywiście.......... to jest nic pierwsze co myślałem to to, że ci reling z dachu odpadł....... ps. ponoć zaraz po 15 listopada jest super w morzu...... i na pewno się tam pojawię ps2. Kryst co to było to co piliśmy na Drawie bo jakoś nie mogę sobie przypomnieć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie dziwię sie, wyglądałeś nieżle ... Chyba jakies Brendy czy inny koniak...Smakowało nieźle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Nie dziwię sie, wyglądałeś nieżle ... hahahaha jak sobie przypomne to morda mi sie smieje odrazu ps.mifek mam nadzieje ze wiosną bedzie możliwość spotkania na Drawie pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 pewnie Mifek znowu coś wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi