Skocz do zawartości

ATC ISA904 - jeden blank dwie rozne wędki...

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam:

Eniseli Bagrationi V.S.O.P 0,7l 40%

Gruzińskie Brandy winogronowe

Produkowane z destylatów koniakowych z winogron gatunku Rkatsiteli z mikro-strefy Eniseli. Jest starzony w beczkach z dębu francuskiego. Charakteryzuje się ciemno-słomkowym kolorem, wyrazistym aromatem koniaku, subtelnym i łagodnym smakiem.

:mellow:

Aha, nie zapomnę przywieźć!

pewnie Mifek znowu coś wymyśli :D

jesli taka bedzie wola uzytkownikow j.pl oraz wystarczajace zainteresowanie to na pewno tak :D

no chya ze jakas inna rzeczka... ale jakos ta drawa na poczatek sezonu najbardziej mi pasuje :D

ISA poprawiła swój wynik - szczupak 96cm.

Tyle ma pierwsza przelotka od dolnika, kij był dostawiony nad rybą w wodzie i ogon przekraczał ten dystans. Jednak przyjmuję wymiar 96cm. Szczupak został wyhaczony w wodzie, a raczej po siłowym holu wobler wypadł z pyska po moim szarpnięciu za przypon tytanowy przy burcie. Ryba była zbyt duża by samemu wciągać ją do łodzi. Jestem pełen podziwu dla jego waleczności. Zaliczył kilka wyskoków i wjazdów pod łódź, zanim skapitulował przed ISĄ - dla mnie był równym przeciwnikiem. Ogłaszam remis. Kij jest rewelacja, ryba nie miała szans na odejście, wszystkie zrywy były amortyzowane głębokom ugięciem zachowując moc w dolniku. Czułem się pewny i spokojny.

Panie Danielu - DZIĘKI... Super kijek!

Zaliczyłem jeszcze szczupaczka 55cm i garbusa 40cm.

PS

Zdjęcia jak się dało tak robiłem...

post-1149-1348914443,553_thumb.jpg

post-1149-1348914443,6417_thumb.jpg