kryst Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Polecam: Eniseli Bagrationi V.S.O.P 0,7l 40%Gruzińskie Brandy winogronoweProdukowane z destylatów koniakowych z winogron gatunku Rkatsiteli z mikro-strefy Eniseli. Jest starzony w beczkach z dębu francuskiego. Charakteryzuje się ciemno-słomkowym kolorem, wyrazistym aromatem koniaku, subtelnym i łagodnym smakiem. Aha, nie zapomnę przywieźć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpiegu Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 dobre było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Widzisz, ja mam 50-60 metrów do sklepiku firmowego, więc mówię - dobre jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Panowie, sorry że psuję zabawę - ale zastanawiam się co kilka ostatnich postów ma wspólnego z tytułem wątku i tytułem działu - i dochodze do wniosku że niewiele proponuję kontunuację na offtopic albo na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Widzę, nie wszycy zachwycili się ISĄ. Jedna jest akurat na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 21 Sierpnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2009 pewnie Mifek znowu coś wymyśli jesli taka bedzie wola uzytkownikow j.pl oraz wystarczajace zainteresowanie to na pewno tak no chya ze jakas inna rzeczka... ale jakos ta drawa na poczatek sezonu najbardziej mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 ISA poprawiła swój wynik - szczupak 96cm.Tyle ma pierwsza przelotka od dolnika, kij był dostawiony nad rybą w wodzie i ogon przekraczał ten dystans. Jednak przyjmuję wymiar 96cm. Szczupak został wyhaczony w wodzie, a raczej po siłowym holu wobler wypadł z pyska po moim szarpnięciu za przypon tytanowy przy burcie. Ryba była zbyt duża by samemu wciągać ją do łodzi. Jestem pełen podziwu dla jego waleczności. Zaliczył kilka wyskoków i wjazdów pod łódź, zanim skapitulował przed ISĄ - dla mnie był równym przeciwnikiem. Ogłaszam remis. Kij jest rewelacja, ryba nie miała szans na odejście, wszystkie zrywy były amortyzowane głębokom ugięciem zachowując moc w dolniku. Czułem się pewny i spokojny.Panie Danielu - DZIĘKI... Super kijek! Zaliczyłem jeszcze szczupaczka 55cm i garbusa 40cm. PSZdjęcia jak się dało tak robiłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Pięknie, pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi