FRS1985 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Witam wszystkich użytkowników. Szukam informacji odnośnie tego stosunkowo nowego młynka, takich jak jakość w swojej cenie oraz zestawienie wielkości w stosunku do shimano czy daiwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2014 (edytowane) autocenzura Edytowane 5 Marca 2015 przez cristovo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Kupiłem w tym roku Quantum Fire 20 pod klenio/jazia. Już po kilku wyjazdach zaczeło coś w nim stukąć i ząbkować. Nie wróżę mu długiego życia. Żałuje bo mogłem dołożyć 100 zł i kupić sprawdzonego Red Arca. Kolejny minus brak zapasowej szpuli w zestawie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2014 Dzięki za opinię i chyba zainwestuję w Daiwa Aird mam go tu w ciekawej cenie w Norwegi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WalterW Opublikowano 9 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 PanowieCzy ktoś coś nowego może napisać o Quantum Fire? Prawie jestem zdecydowany na Ryobi Slam 2000, ale rozważam inne opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
many Opublikowano 25 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2016 Mam Quantum fire 30 i nie mogę nic powiedzieć złego o nim mam go sezon i kręci bardzo dobrze. Dobrze zwija plecionki te cienkie 0,6. Mam go na klenie jazie pstragi i jeszcze mnie nie zawiódł, hamulec prezyzyjny no i te 10 łożysk sprawia że nie odczuwa się walki nawet z pstragiem 50 cm Ja jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi