peresada Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 witam!czy ktoś orientuję się gdzie w sieci można kupić te woblery?z góry dziękuje za informacje.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Na allegro można czasem dostać. Ceny zaczynają się od 16 zł. PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 dzięki, chodzi ma raczej o miejsce z szerokim asortymentem - chciałbym nabyć kilka szczególnych modeli/kolorów.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Widziales juz to? http://www.alexlures.com/dealers.html Pozdrawiam,Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 widziałem - głównie e-maile, wysłałem kilka zero odzewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryst Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 http://www.alexlures.com/ - tu są adresy dystrybutorów, nawet w RPOOOOps! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 jw. chciałem tylko poinformować że wiem jak obsłużyć google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Rozumie. Moge napisac maila do niemieckiego dystrybutora. Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 było by super - dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2008 Poszedl. Jak dostane odpowiedz to Ci dam znac. PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Obejrzalem. Ciekawe woblery i sa modele na wiekszosc okazji. Nigdy o nich nie slyszalem...a wykonanie jakies znosne, trzymales jakiegos @peresada? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 1 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 witam!nie trzymałem dlatego chce spróbować - ważne że z tego co piszą mają wspomaganie latania, co w castingu jest dość istotne. zrobione z balsy mogą być niezłe. szczególnie podoba mi się model tango. w wersji sr będzie idealny na mojąrzeką na pstrągi.nowy sezon już nie długo. zobaczymy.pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Obejrzalem. Ciekawe woblery i sa modele na wiekszosc okazji. Nigdy o nich nie slyszalem...a wykonanie jakies znosne, trzymales jakiegos @peresada? Gumo Ja trzymałem w rękach i w pudełku ich SDRy Costa i Tango (jak kupowałem, to nie było jeszcze Samby). Nie łowiłem jeszcze, ale wykonanie idealne (ręczna robota twórców Ugly Duckling). Ponieważ mało troluję w tym roku, to nie miałem jeszcze okazji ich puścić, ale zamierzam to nadrobić w ciągu najbliższych 2-ch tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Czyli nie plastik ale bardzo podobne do Ugly (hgw z czego ale trudne do destrukcji)? Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Tak, piszą wręcz, że ręcznie obrabiana balsa (z dużą ilością warstw lakieru). Możesz pomacać gdy się jakoś spotkamy. Te Samby wyglądają b. interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblermaniak Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Panowie Tu jest e-mail do Pani (alexlures@o2.pl), od której kupiłem kilkadziesiąd modeli Costa, Tango i Ritmo. Przy zakupie większej ilośći udało mi się wynegocjować mały rbat . Nawet najmniejsze wobki cechuje niezwykła lotność.Jakość wykonania to totalny TOP. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Niemcy niestety nic nie odpisali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 3 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 dzięki i za to - na razie temat nieaktualny, znalazłem rozwiązanie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Odgrzewam kotleta... w FM są dostępne w przyzwoitych cenach. Ktoś na nie łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Lowim i polecamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Łowilem. Nie złe są ale slabo wykonane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi