dekosz Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Witam Potrzebuję kołowrotka pod klenia, jazia, z racji tego że większość czasu spędzam z castingiem nie chcę wydawać zbyt dużo pieniędzy powiedzmy max 200zł . Miał ktoś może z Was te kołowrotki w ręku ? Jakie są wasze opinie o nich ? Może dostanę coś lepszego w cenie do 200zł ? http://allegro.pl/kolowrotek-shimano-sienna-2500-fd-sn2500fd-i4132048450.html http://allegro.pl/kolowrotek-daiwa-laguna-3000a-fd-i4073672359.html Pozdrawiam Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez dekosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 może poszukaj spro red arc lub inne klony?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luke Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Może zamiast nowoczesnego badziewie które rozpadnie się po sezonie jak nie szybciej lepiej dołożyć te 50zł i kupić coś sprawdzonego np takiego dziadziahttp://allegro.pl/shimano-aero-gt-1000-unikat-w-100-sprawny-polecam-i4107437197.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Używam Shimano Sienna 4000FB do średniego spinningu na morzu.Po dwóch sezonach nadal działa bez zarzutu. Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez Mik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenon275 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ryobi Ecusima i Spro Passion - dobre młynki za śmieszna kasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4TYY Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Tak jak wyżej, ewentualnie niższa wersja team dragona. Posiadam passiona 710 i jestem z niego zadowolony. Jednie, po sezonie musiałem go przesmarować w całości i dostał, że tak powiem drugie życie, bo chodził tragicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasta Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 miałem sienne 2500 na szczupaki, po sezonie mocno terkotała i się zacinała, nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 może poszukaj spro red arc lub inne klony??Tego się trzymaj i nie szukaj wynalazków . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ryobi Ecusima i Spro Passion - dobre młynki za śmieszna kasę.+1 , sienne i lagune i wszystko z tego przedziału bym odpuścił, spro i ryobi naprawdę dają rade , ewentualnie arctica chyba jest taka lżejsza odmianą ecusimy w nowoczesnym designie, też można brać bez zbędnych m@$turbacji nad tanimi shimano i daiwami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darks86 Opublikowano 15 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2015 Podbiję temat, bo szkoda zakładać nowy... Zaciekawiła mnie Sienna w rozmiarze 1000. Potrzebuję maksymalnie lekki i niedrogi kołowrotek do wklejki cw 7g. Wiem, że Shimano zaczyna się dopiero od Exage itd., ale do takiego piździka szkoda mi kupować kręciołek za 300 zł. Oglądałem dzisiaj w sklepie tą Sienne oraz Quantum Vibe 15. Oba 210 gram, w ręku pracowały miło. Shimano nieco głośniej, ale jakby z mniejszymi oporami, a dodatkowo kabłąk ładnie chwytał (dla Quantuma tutaj spory minus). Byłbym wdzięczny za wypowiedzi osób, które stosowały Sienne do ultralekkiego spinningu. Opinie z modeli 3000 i 4000 pracujących z 20-30 gramowymi przynętami nie są w tym wypadku obiektywne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi