Nie , nie To nie wygrana w Toto i nie rekordowy muskie ...to Final NFL czyli Super Bowl . Wiem , wiem niewielu z Was to interesuje ..no to z naszej beczki . Szczesliwym zbiegiem okolicznosci stalem sie posiadaczem kolowrotka Quantum Catalyst CT20 PTi. Zastanawialem sie co ja castingowiec bede z tym robil no i nadaza sie okazja polowic pstragi z jeziorka w marcu . Chcialem Was prosic o porade ...nie wiem na jaki kijek go zalozyc . To bylby kopletny zestaw na pstragi ale mozna bez problemu podciagnac pod to Crappie i male Bassy , wszystko z jeziorek . No ide bo mecz sie zaczal
Pytanie
jerry hzs
Nie , nie To nie wygrana w Toto i nie rekordowy muskie ...to Final NFL czyli Super Bowl
. Wiem , wiem niewielu z Was to interesuje ..no to z naszej beczki . Szczesliwym zbiegiem okolicznosci stalem sie posiadaczem kolowrotka Quantum Catalyst CT20 PTi. Zastanawialem sie co ja castingowiec bede z tym robil no i nadaza sie okazja polowic pstragi z jeziorka w marcu . Chcialem Was prosic o porade ...nie wiem na jaki kijek go zalozyc . To bylby kopletny zestaw na pstragi ale mozna bez problemu podciagnac pod to Crappie i male Bassy , wszystko z jeziorek . No ide bo mecz sie zaczal
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi