Sławek Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 WitamWszedłem w posiadanie echosondy wymieniionej w tytule wątku. Potrzebuję do niej źródła zasilania. Są podobno jakieś małe akumulatorki. Jakie macie doświadczenia w tym względzie? Z góry dziękuję jako totalny Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 1 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2008 Zakladam, ze wymagane zasilanie jest 12V...Standardowym zasilaniem do sond (niektore walizki w portablach maja nawet zaprojektowane miejsce o takich gabarytach) jest akumulator żelowy 7Ah. Do tego jest dostepna automatyczna ladowarka.I wszystko. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Mam akurat taki wolny co to szuka nowego Pana (poprzedni go nie używał i pewnie dlatego) - wytryśnij kilka piąteczek więcej i go masz PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sławek Opublikowano 2 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Dziękuję za odpowiedzi Arku to ja się zdecyduję. A ładowanie do niego też jest w Twoim posiadaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Zanderix Opublikowano 2 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2008 Ano chodzi że mam tylko JEGO (aku) - JEJ (ładowarki) niestety nie mam. PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Sławek
Witam
Wszedłem w posiadanie echosondy wymieniionej w tytule wątku. Potrzebuję do niej źródła zasilania. Są podobno jakieś małe akumulatorki. Jakie macie doświadczenia w tym względzie? Z góry dziękuję jako totalny Zielony
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi