Hubertus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 WitamPytanie do kolegów z w/w okręgu, z tego co wyczytałem na stronie PZW Konin to na jednodniowe łowienie musze mieć pozwolenie potwierdzone znakiem.Czy nie ma możliwosci dokonania opłaty przez internet lub na poczcie i wydrukowania zezwolenia ze strony?Ewentualnie w jakich dniach tygodnia i godzinach można wykupić stosowne zezwolenie w kole w Uniejowie, mam tam najbliżej.Z góry wielkie dzięki za info.PSCiekawe czy doczekam czasów że będę mógł zapłacić za wedkowanie z domu, bez biurokratycznych dupereli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tlok Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 (edytowane) Podjedz w Uniejowie do "Fryjzjera" . Zakład fryzjerski kolo rynku ( tylko ten meski hehe) . Fryzjer jest skarbnikiem koła w Uniejowie . Przyjmuje w czasie otwarcia zakładu . Edytowane 8 Kwietnia 2014 przez tlok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 no i jest jakis troppodziekowałPS w PZPN "fryzjer" w PZW też Fryzjer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Suma tych zbiegów okoliczności daje PZWałkarski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubertus Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 powitacma ktos jakieś namiary na tego fryzjera z Uniejowa, musze wiedzieć czy w przyszły weekend bedzie, jadę na dwutygodniowy urlop nad warte i nie mam zamiaru łowić z duszą na ramieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi