Obserwując jak łowią wędkarze z zachodniej Europy da się zauważyć,że wiekszość z nich właśnie takich używa.
Cechuje je lekkośc,komfort łowienia w przeciwieństwie do spotykanych u nas, siermiężnych ,cięzkich i niewygodnych typowych kapoków
Interesują mnie te kamizelki w kontekście typowo wiosenno-letniego wędkowania z łodzi,ponieważ na okres jesienno-zimowy wskakuję w pływający kombinezonik
Czy ktoś z kolegów używa takowych kamizelek,a jeśli już to może podzieli się jakimiś konkretami tzn.firma ,model ,na co zwrócic uwagę przy zakupie itp..
Pytanie
payara
.Witam
Obserwując jak łowią wędkarze z zachodniej Europy da się zauważyć,że wiekszość z nich właśnie takich używa.
Cechuje je lekkośc,komfort łowienia w przeciwieństwie do spotykanych u nas, siermiężnych ,cięzkich i niewygodnych typowych kapoków
Interesują mnie te kamizelki w kontekście typowo wiosenno-letniego wędkowania z łodzi,ponieważ na okres jesienno-zimowy wskakuję w pływający kombinezonik
Czy ktoś z kolegów używa takowych kamizelek,a jeśli już to może podzieli się jakimiś konkretami tzn.firma ,model ,na co zwrócic uwagę przy zakupie itp..
Top użytkownicy dla tego pytania
18
15
14
12
Popularne dni
13 Sie
12
16 Lis
11
15 Lis
10
9 Maj
9
Top użytkownicy dla tego pytania
Tresor 18 odpowiedzi
dante 15 odpowiedzi
psulek 14 odpowiedzi
gooral 12 odpowiedzi
Popularne dni
13 Sie 2018
12 odpowiedzi
16 Lis 2018
11 odpowiedzi
15 Lis 2018
10 odpowiedzi
9 Maj 2023
9 odpowiedzi
Popularne posty
Tresor
Jest film. Do wody poleciałem Ja. Nie wiem czy kamizelka czy mój tłuszcz mnie wypchnął na powierzchnię, bynajmniej się nie utopiłem... .
PawelMAT
Ja polecam Spinlock Lite, lekka i mozna zapomnieć ze sie ja nosi. Pływam do grudnia i nawet na grubej kurtce nie krępuje ruchów. Generalnie kamizelki maja termin przydatności 5lat, potem trzeba wymie
ptychoo
Ja już nie mam problemu z datą tabletki i naboju.???? Przed wjazdem łódką na myjnię zapomniałem o kamizelce w bakiście. ???????????? Działa. Skutecznie wypełniła wolną przestrzeń w bakiście.??????????
Opublikowane grafiki
265 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi