Krzysiek184 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Poszukuję kogoś kto zna się na elektronice i mógłby pogrzebać w mojej echosondzie. U mnie w okolicy nikt nie chciał się podjąć tego także może ktoś w Polsce się znajdzie. Echo to Piranha Max 220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 gooral Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na forum sa conajmniej 2 namiary. Google. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Na forum sa conajmniej 2 namiary. Google.Jak na forum są 2 namiary to czekam na chociaż jeden. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krzysiek184 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Już znalazłem ten jeden kontakt. Pod tym linkiem są dane do Pana Tadka jakby ktoś potrzebował.http://jerkbait.pl/topic/13987-naprawa-echosondy-humminbird/ Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Krzysiek184 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiek184
Poszukuję kogoś kto zna się na elektronice i mógłby pogrzebać w mojej echosondzie. U mnie w okolicy nikt nie chciał się podjąć tego
także może ktoś w Polsce się znajdzie. Echo to Piranha Max 220.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi