tomi78 Opublikowano 3 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 Siemka. Mam zarezerwowany domek w terminie 15 23 maja i trzy wolne miejsca chętnych zapraszam na priv .koszt około 1,5 tyśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 5 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2008 Zostało jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGOR Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2008 a to fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturK Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Jade tam tydzien wczesniej, bo od 9.05 do 16.05. Wszystkie duze beda juz skute .Jedziesz przez biuro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tak przez biuro.Jak skłujecie duże to zawsze zostaną małe ,mi wystarczy że będę tam z fajną ekipą. Szkoda że nie będzie Wujka z Monią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Tomi też żałujemy(nawet trochę się zastanawialiśmy czy nie jechać), ale myślę że jeszcze nieraz razem pojeździmy na jakieś fajne ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubson Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Witam @tomi78 poszedł priv. PozdrawiamKuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi78 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Wujek kroi się nam naprawdę za....ta wyprawa pod koniec sierpnia pod azjatyckim niebem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Wujek kroi się nam naprawdę za....ta wyprawa pod koniec sierpnia pod azjatyckim niebem. Mam nadzieję, że trzymasz rękę na pulsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Oj budujesz napięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi